Военен блъсна три автомобила и тръгна да бяга от местопроизшествието. Екшънът се е разиграл в пловдивския  кв. „Тракия”, съобщава TrafficNews, позовавайки се на очевидец.

Колите са били паркирани до един от жилищните блокове, като униформения ги е събрал, а след това е тръгнал да бяга с личния си автомобил.

Един от хората, живеещите наблизо, е подгонил военния и го е върнал на местопроизшествието, където е пристигна патрул на КАТ.

От видета, заснети от очевидец, се вижда как военният и един от хората на място си разменят обиди, като дори са били на косъм от саморазправа. Според гражданите, станали свидетели на случката, военният е бил в нетрезво състояние.Направеният тест с дрегер е отчел 0,90 промила алкохол в кръвта, като след това е бил прибран в патрулката и откаран към районното. Там ще даде кръвна проба. 

Версията му е, че е изгубил контрол над колата и причинил ПТП-то. „Отивах на работа. Трябваше в 15:00 часа да застъпя. Видях, че ударих едната кола, но не знаех, че още два са засегнати… ще си поема щетите. Какъв е проблемът?  Не ме оправдава… Но закъснявах за работа.

Има си полиция, дрегери, мрегири – всичко ще направя. На всеки се случва”, казва военният пред една от свидетелките. Тя допълва във видеото, че той  мирише на алкохол и е неадекватен.
 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ