Мъжът, който бе открит мъртъв тази сутрин пред магазин за ортопедични стелки в центъра на Хасково е бивш таксиметров шофьор, пише Haskovo.live

Снощи към 21,30 ч. той е бил в Спешния център на хасковската болница. Там е откаран от полицейски патрул, който го е видял паднал на тротоара в близост до лечебното заведение.

Страшна трагедия в Хасково СНИМКА 18+ 

От Спешното пациентът е пренасочен към хирургия, където раните по главата му, получени в следствие на падането, са обработени и превързани. Според лекарите от спешното, мъжът е бил в съзнание, адекватен и контактен.

61-годишният мъж е имал болно сърце. Преди години е претърпял сърдечно-съдова операция, с множество усложнения. В нощта на приемането му в спешното обаче нямал симптоми на прединфарктно състояние, коментира началникът на отделението д-р Димитър Кючуков.

Причината за смъртта ще стане ясна след аутопсията, но според полицията, вероятно става дума за масиран инфаркт. Заради видимите рани по тялото първоначално се смяташе, че може да става въпрос за убийство или за нелепа смърт, причинена от падане по стълби.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!