Още 2 думи само, че почват вече да ми кървят и конците, а обещах на докторите. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов от болница "Софиямед", след като представи номинациите на ГЕРБ за министри.

Депутатът Трифонов е на ред, той трябва да отговаря на въпроси, на които аз отговарям десетилетия. Той сега има подкрепата на всички“, заяви Борисов.

„Аз куцам с десния, той с левия крак май беше, така че може да се подкрепяме. Но не сега“, пошегува се Борисов.


„Всеки ден така задържам хората, да не ходят пред парламента. Те така са обиждани. Те хората имат предел“, каза още той.

Борисов се обърна към Любен Дилов-син: „Нали Младен Маринов бе охрана на Слави, или на Камен“, на което получи отговор, че е било за кратко.

Какво искат от нас, какво повече искат от нас? Народът ме избра за депутат, отказах се! Какво повече да направя? Над 100 милиона са само за два месеца приходи от митниците и цигарите, контрабандата се вдигна по време на служебното правителство, а ние я държахме под 3%", напомни Борисов. 

Няма по-лошо от непоискана помощ. Ние тези 2-3 дена трябва да се опитаме да постигнем нормални отношения

Борисов даде думата и на Даниел Митов, който обяви, че ще се опита да се преодолеят различията.


Утре ще ме изпишат, каза още Борисов.

Говорех преди години на Станишев да разкара тия истерични жени - и Мая, и Капон, и Корнелия и още двама-трима мъже, а сега всичките са се събрали в парламента, припомни още Борисов.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!