Петъчното участие на Тошко Йорданов в „Панорама“ по БНТ се превърна в истински цирк. БЛИЦ припомня, че дясната ръка на Слави Трифонов в „Има такъв народ“ (ИТН) и Любен Дилов-син от ГЕРБ си размениха куп пиперливи реплики.Казаното от Тошко Йорданов обаче успя да подпали мрежата.

„Вълкът като остарее става за подигравка на кучетата...“, написа във фейсбук профила си политологът Огнян Минчев, допълвайки „Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olur...“ и публикувайки снимка на Йорданов и Дилов.

„Ще изчегъртаме направеното от ГЕРБ. Не ГЕРБ, а направеното от ГЕРБ.
Тошко Африкански“, бе коментарът пък на продуцента Виктор Димчев.„Трий, Тоше, чегъртай! Нагли, зли гербаджии! Икономика в топ 5 ще ми нареждат, БВП ще ми вдигат, с кризи ще ми се борят!

Я да си дойдеш ти и компания - една песничка да му сложите на масата на човек да хапне, с едни неприлични скеччета да му заредите хладилника, с една тлъста актьорска вечер да му напълните пормонето - драго да му стане на всеки!“, това написа пък Георг Георгиев, който бе зам.-външен министър в последния кабинет на Борисов.

БЛИЦ припомня, че заради думите на дясната ръка на Слави и Крум Зарков от БСП, който също бе сред гостите на „Панорама“ тушира Йорданов с тази прогноза за ИТН.

По-кошмарен сценарий за бъдещето на политическия проект на шоумените направи журналистката Калина Андролова.

„Свръхпросташко участие на Тошко Йорданов в Панорама. Още няколко такива и ще станат шеста политическа сила“, написа тя във фейсбук.

Под поста й заваляха куп коментари. Ето част от тях: