Кандидат-депутатът Георги Марков публикува нов коментар в социалната мрежа, свързан с предстоящите парламентарни избори.

Този път оценката на юриста е хумористична. Вижте какво написа Георги Марков във Фейсбук:

„МАЯ ОТИВА ПРИ МЕРКЕЛ, БАБИКЯН – ПРИ ЕРДОГАН, МАНГЪРА – ПРИ МАКРОН
Приятели,

Опозицията тръгва на презентация в чужбина, седмица преди вота:

– Мая отива при Меркел с фанелката „Да дадем шанс на Орешарски“. Ще се представи като омбудсмана на Бойко, белким вземе някоя кинта.
– Според Радио Ереван, Бабикян отива при Ердоган. Ще иска да му стане скъп приятел като Бойко. Белким мигрантите тръгнат към гръцката граница, а не към българската.

– Мангъра отива при Макрон. Ще се опита да докара инвеститори, изумявайки франсетата, че аспирините могат да заменят ваксините.

– Бай Радан ще ходи при английската кралица, като виден представител на неолибералните комунисти в Европейския парламент. Ще разследва има ли дискриминация в Кралския двор и какво е положението с третия пол. Там той е особено компетентен.

– Христо Иванов, като съветски внук, ще отиде при Путин. Ще му каже, че шпионската афера е пунта мара и е предизборен трик на Бойко и Гешев.

– Хаджигенов ще отиде в Скопие, като виден представител на Сорос. Ще подпише капитулацията на България, в името на Отворено общество.
Приятели,

Ако изберем тези „международници“ на 4-ти април, Господ да ни е на помощ!“.