„Хора от ПП посегнаха на „Вън мутрите от политиката“, това обяви Владимир Танев, който е един от създателите на фейсбук групата. Припомняме, че преди дни стана ясно, че групата е преименувана и вече обслужва ПП за рекламните им послания.

Според Танев, който е един от поддръжниците на „Промяната“ и очевидно разочарован определя случилото се като „скандала интелектуална кражба“. Танев уточнява, че освен сменената корица на групата, той е бил премахнат като администратор и модератор.

„Злодеянието е на хора, които работят за ПП в поддържането на техни групи и сайтове“, казва още Танев и споделя, че преди няколко месеца групата е била атакувана от профили и страници от Югоизточна Азия. Тогава Танев дал администраторски права на хора от „Промяната“, а те без да го попитат групата е била префасонирана в „тотална предизборна пропаганда на ПП-ДБ“.

„И това се случва на мен, който ставам и лягам с постове в подкрепа на новата демократична коалиция. На мен който се разделих със сума ти приятели заради моята обвързаност с ПП-ДБ“, пише още Танев и пита пиарите на „Промяната“ за зловещото посегателство. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук