“Все повече млади хора ни подкрепят, защото се увериха, че ние изпълнихме обещаното към тях. Детските градини са безплатни, майчинството за втората година се увеличи , детските надбавки нараснаха, имат необлагаем минимум от 600 лв. за едно дете и 1200 за две. Сега ще се борим за безплатни лекарства и безплатни учебници за децата.

Младите двойки с репродуктивни проблеми ще получат напълно безплатни процедури. Трябва да помогнем на младите да стартират кариерата си и затова работещите до 26 годишна възраст ще бъдат освободени от данък върху доходите. Ще направим всичко по силите си за преодоляване на демографския срив.

Радвам се, че младите оценяват направеното от нас. Само в последните седмици връчихме електронни карти на над 100 нови членове.

В листите ни има 119 кандидати за депутати до 35 години и 46 от тях са млади момичета. Никога не сме имали такова голямо представителство в листите на младежи. Имаме и опитни парламентаристи, така че става страхотен отбор. Подкрепете ни с номер 28 да дадем перспектива на младите.”

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на шествието на Младежкото обединение на БСП в София. Там присъстваха и водачът на левицата в 23-ти МИР Христо Проданов, и председателят на младежкото обединение на БСП Габриел Вълков.