След тежкия инцидент навръх Гергьовден все още по пътя има следи от трагедията. Хората в Секулово са потресени от случилото се и смъртта на трите жени, предава Нова телевизия.

Жените са от Секулово и са се връщали от погребение. Според информация от полицията лекият автомобил, управляван от 46-годишна жена, е навлязъл в насрещната лента и се ударил челно в микробус. Жената, която е управлявала автомобила и двете й спътнички - на 74 и 78 години, загиват на място. 

„Никога тук не се е случвал такъв инцидент”, коментират местните.

„Това са жени, които са били певици и са участвали в много и различни мероприятия. Всички те са от едно семейство”, разкриват още жителите на селото.
 

Бившият кмет на село Секулово Николай Илиев проговори за трагедията:

„Аз съм първи братовчед на едната от загиналите. Племенница ми е шофирала на автомобила", призна мъжът, който скърби за близките си:

„Не знаем на къде да хванем след смъртта на майка, баба и на тези близки за нас хора”, казва той.

Илиев не вярва, че Реното на племенницата му е възможно да развие скорост от 150 км./ч. само за 100 метра, каквото е разстоянието между табелата за край на селото и мястото на инцидента.
 

Млад журналист от селото също е потресен от случилото се: 

„Катастрофата изглежда нелепа. Тя е единствена по рода си в този район", поде той.
 

„Съболезнования към семействата на загиналите. С Недка и със Стоянка имах удоволствието да работя повече от 4 години. Те участваха във вокалната формация на читалището в Секулово. Бяха много активни в културния живот на селото. Пели са с много известни певци, включително с Володя Стоянов. Тази година щяха да са на една сцена с Валя Балканска", добавя младежът.