Астрологът Светлана Тилкова - Алена предрече интересен ден за куп зодии. Тя предупреди, че Везните трябва да избегнат рискованите сделки, а приходите идват навреме за Стрелците.

ОВЕН

Аспектите на планетите отново не благоприятстват активна работа в този почивен ден, но не пречат да обмислите начинанията. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и колегите ви кипят от яростен гняв. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас. Следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта при това отговорно и завинаги. 

ТЕЛЕЦ
Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност в почивния ден, за да успявате. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес, които са нарочни, за да ви ядосат. Въпреки напрежението през деня не наранявайте чувствата на близък човек, които ви е помолил за помощ.

5 зодии ще са все без пари и това е!

БЛИЗНАЦИ
Преди обед в почивния ден не избързвайте с критиката към колегите си, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти  заради невъзможността да реагирате спокойно на думите на вашите колеги, свързани с опит да ви противоречат. Поставете внимателно началото на нови занимания. Очертават се проблеми в личните ви отношения, заради вашата заетост и несговорчивост при решаване на семейни проблеми. 

РАК
В почивния си ден, ако сте на работа, не позволявайте на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо задачите си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите пред вашите партньори, колеги и началници. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви.

ЛЪВ
Ваши делови партньори ще споделят с вас в почивния ден идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да насрочите рекламната кампания. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо. Проявете гъвкавост в общуването с близките си, скъпи жени. не допускайте роднински свади и разправии, които ви вредят.

4 зодии ще срещнат любовта през октомври

ДЕВА
Преценете дали в почивния ден да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи. Решението ви за промени свързани с кариерата ви е във ваша полза. Общуване с колегите ви е хармонично и без особени сътресения. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство. Не предизвиквайте сами собствения си провал, ако не сте семейни и имате запознанство, което искате да запазите. 

ВЕЗНИ
За да успявате и да сте доволни от себе си въпреки почивния ден не надценявайте възможностите си. Избегнете рискованите сделки, защото загубите са възможни. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в работата си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите партньора си без да сте уверени във вината му. 

СКОРПИОН
Не са изключени проблеми с колегите ви, ако и в почивния ден сте на работното си място, защото спорите без причина и сами създавате напрежение. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Бъдете внимателни с близките си и не ги наранявайте, ако са били критични към вас заради рязкото ви поведение у дома, които може да е наранило и тях и децата ви. 

СТРЕЛЕЦ
Днес, в почивния ден ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение, а приходите идват навреме, за си организирате почивката и по празниците. Не позволявайте да ви прекъсват докато работите, за да отхвърлите задълженията си бързо. Деловите разговори са успешни. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал, заради нетърпение ви и нежеланието да премълчавате критиката, с която целите да си спестите упреците. 

Тези 3 зодии ще срещнат любовта до края на 2020 година

КОЗИРОГ
Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи в този почивен ден. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини.

ВОДОЛЕЙ
Без колебание и без угризения на съвестта подгответе необходимите служебни промени въвпреки че денят е почивен, дори и ако се налага да уволнявате. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите признание. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви.

РИБИ
Дори и в почивния си ден на работното място сте спокойни, но прекалената самоувереност и чувството ви за непогрешимост ви вредят. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки. Във ваша полза е начинанията ви да са обвързани с полезни делови запознанства, но ги осъществете с прозорливост и предпазливост. Напрежението през деня е причина да сте изнервени. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Отидете с интимния си партньор, за да избегнете проблемите.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества