ОВЕН

Денят е почивен. Въпреки това се налага упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода на събитията във ваша вреда.


Очаквайте материални успехи, но ако получите пари ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да обещавате, че влагате част от полученото в необмислени сделки, защото сте в губеща позиция.

Проявете гъвкавост в разговорите с близките си, най-вече с по-възрастните си роднини,  за да си спестите проблемите у дома.

Трите зодии, които са галеници на съдбата

ТЕЛЕЦ

Материалните ви успехи привличат и в почивния ден желаещи да се срещнат с вас, за да ви искат заеми, които е редно директно да откажете, за да не търпите загуби.

Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни делови решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място, заради неправилната ви оценка доколко са надеждни партньорите ви.

Отново се сблъсквате с проблеми в личните отношения. Семейните да обърнат внимание на партньорите си.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте от сутринта в почивния ден да ви споходят трудности и конфликти, заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на колегите.

Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза.

Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви. Несемейните днес са орисани да срещнат подходящия партньор, ако не се крият в дома си и не избягват запознанствата. 

РАК

Засилва се стремежът ви към промени в почивния ден, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете, но това е ваше право. Обмислете началото на нови занимания.

Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за сериозни инвестиции.

Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки че ще ви бъде трудно да им устоите.

ЛЪВ

Стабилизирайте отношенията си на работното място в този почивен ден. Поемете с разум и предпазливост нови отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните за деня делови разговори.

Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал. Очакват ви разправии с близките ви заради отказът ви да монтирате охранителна система в дома си, защото имате възрастни родители.

3 зодии стават отвратителни с възрастта

ДЕВА

Внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, за да не се натоварите до физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции.

Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект, но не инвестирайте прибързано. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно.

В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще.

ВЕЗНИ

Задълбочете се и не позволявайте на никой да ви отклони от задачите ви, въпреки че деняt е почивен. Имате възможност да започнете предпазливо нови задачи около обед. Прибързаността е забранена.

Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас.

Заети с работа забравяте, че сте семейни или обвързани и имате отговорности към половинката си. Вечерта обърнете внимание на семейството си.

СКОРПИОН

Ще осъзнаете, че в този почивен ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете всички разпореждания, които са ви дали и се заемете със задълженията си.

Предстои ви да стабилизиране завоюваните позициите. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора.

Очаквайте разправия заради ревност от страна на партньора ви, които не са съвсем безпочвени, а вие си знаете причината и мига, в който сте допуснали да се зародят съмненията. 

Стойте далеч от тези зодии! Сърцето им е от лед и не могат да обичат!

СТРЕЛЕЦ

Не се заблуждавайте, че в този почивен ден са ви направили изгодно делово предложение. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от емоционалните ви реакции и желание да се съгласявате дори и с вредните за вас идеи.

Примирете се, че около вас има и некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно.  

Не сте в настроение, мислите ви са далеч от реалността, защото сте завладени от емоции.

КОЗИРОГ

Промените зависят от вас, ако си наложите в този почивен ден да ги обмислите в детайли. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни.

От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ядосвате се заради трудности при общуването с деловите си партньори, които са ви дали неизпълними обещания.

Не сте се справили с проблемите в личните си отношения, които не са от скоро. Изходът не е в изневяра от ваша страна, за да търсите утеха извън дома.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви обичайната рутинна работа, но в този почивен ден, за съжаление комбинирана с много емоции. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и служебните проблеми.

Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си, мили жени.

Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си, а инатът ви трудно ще ги допусне отново.

РИБИ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции почивен ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими, дори и ако откажат да ви помогнат.

Сами ще се справите и заслужено ще получите мечтаното признание. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят.

Вашата брачна половинка е извън себе си от притеснение заради интригите, с които я засипват ваши злонамерени роднини, твърдящи, че изневерявате.