Овен – Днес ще се чувствате оптимистично и ентусиазирано, ще имате отворено съзнание. Освен това ще разчитате на собствените си ресурси да се справите със задачите си. Като цяло ще имате някои идеални аспекти за действие.

За 2 зодии юли месец ще е ужасен, ето защо

Телец – Работата, която вършите, ще върви добре благодарение на способността ви да я управлявате. Трябва да търсите хармония и баланс във всичко, което правите. Старайте се да общувате с другите по любезен и дипломатичен начин.

Близнаци – Психическото ви състояние ще бъде сериозно,  методично, упорито и прецизно през този ден. Освен това ще имате огромно чувство за отговорност. Ще умеете да слушате и да вземате предвид мненията на другите, това ще ви позволи да постигате споразумения, които са благоприятни за всички!

Рак – Днес ще се чувствате изпълнени с амбиция, твърдост, усърдие и с много жизненост и енергия, затова ще можете да работите за разширяване на вашите идеи.  Ще бъдете приятелски настроени и ще си сътрудничите с другите, нещо, което ще ви осигури много възнаграждаващи взаимоотношения.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Лъв – Днес ще бъде ден, в който ще имате голям оптимизъм и физическа сила, както и много добре балансирани емоции. Всичко това ще ви помогне да видите света по много позитивен начин. Може да срещнете някого и да се появят искри от пръв поглед.

Дева – Днес ще се държите много чувствително и емоционално, вероятно ще трябва да прекарате много време със семейството, но ще се чувствате добре. Ще можете да постигнете известен успех благодарение на постоянството и отдадеността си на работата.

Везни – Днес ще има известно емоционално напрежение около вас, така че трябва да се опитате да не спорите с другите. Ако се чувствате твърде стресирани, излезте и спортувайте. Споделете един приятен ден с партньора си. Поканете го да похапнете навън или сами пригответе храна, която знаете, че харесва.

Скорпион – Гледайте на живота с оптимизъм и се насладете на добра храна или друго удоволствие, защото това ще ви помогне да се почувствате по-добре. Внимавайте с острите думи, вашата откровеност може да нарани хората, които най-много обичате.

Стрелец – Заети сте със задължения и непрекъснато се появяват нови и нови и понякога няма да знаете къде ви е умът. Опитайте се да балансирате и правете най-необходимото. Трябва да се определят приоритетите.

Козирог – Възможно е днес да почувствате известно емоционално напрежение в живота си. Не търсете конфликти с другите, защото без съмнение ще ги намерите. Може би смесвате чувствата си с разум и интелект.

Водолей – Ще бъдете в страхотно настроение през целия ден, независимо от големия брой задължения, които нон стоп ще „изскачат“ пред вас. Уговорена среща ще мине по-добре от очакваното.

Риби –Бързате да завършите една работа колкото може по-скоро и да се освободите от нея. Ще откриете, че постоянно мислите за един човек. Това вече се превръща в мания – вместо да мислите, може би е по-добре да направите нещо конкретно.

Съветите на Фортуна

Спокоен и мирен ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци.  Да не се нарушава меката аура на деня с битови скандали и разправии. Внимавайте да не изпускате нервите си, пише tribune.bg.

Добре е да се прости и да се забравят всички обиди. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. Не е добре да се изразява недоволство от каквото и да е.

Днес могат да се започват нови дела. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Добре е също да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневната работа, а как именно ще решите сами. Повече време отделете за почивка, за общуване с близки и приятели.