Шестата жертва на серийния убиец, избил цяло семейство в Нови искър – Кети Николова, която се издирваше от полицията, е била застреляна в гръб. Трупът на 44-годишната жена беше намерен в късно вечерта в сряда, пише в. "Телеграф".

Тялото е хвърлено в кладенец в гората на вилната зона Ранова нива, на метри от паметната плоча на сестрите партизанки Вяра и Надежда, на чието име са кръстени улици в квартал „Изгрев“.

Дотам жената е била закарана със семейния джип БМВ X5 с номер СВ4153КВ, който също се издирваше. След назначените експертизи трябва да се установи дали Кети е убита в семейната къща, където бяха открити във вторник следобед петте трупа, или е гръмната в колата, а след това убиецът се е отървал от тялото в кладенеца.

Припомняме, че вчера полицейски служители изпомпваха водата от кладенеца, в който бе открито тялото на Кети Кюхова, но без да успеят да намерят оръжието на убийството

Местността „Партизаните“ е на около два километра от къщата на семейството. В нея има няколко постройки, които сега са необитаеми. До тях се стига по черен път, който в сегашните условия е труднопроходим. Така че едва ли има свидетел, който да е чул или видял нещо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ