Изобретателна 47-годишна нашенка е хваната със солидно количество дрога, натъпкана във вагината й. Тя е спипана заедно със спътника си набор, също българин, на летището в Брюксел.
"Мулетата" имали дрога на капсули в стомасите, а жената и в интимните си части. Не се съобщава точното количество наркотици, които са пренасяли, нито имената им.

От посолството ни в Белгия потвърдиха извършения арест. Оттам обаче не могат да предоставят допълнителна информация, тъй като местната полиция не ги бе уведомила за случая.

Двамата нашенци били спипани на летището в белгийската столица при пристигането им от Пунта Кана, Доминиканската република. Те били спрени за проверка, а направената рентгенова снимка показала, че и двамата са погълнали херметически капсули с кокаин.

Жената обаче решила да използва и други части от тялото си, за да пренесе по-солидно количество. Тя поставила голяма капсула във вагината си. В капсулата имало няколко по-малки, пълни с дрога. Явно опитна, жената взела и предпазни мерки срещу обучените да откриват наркотици полицейски кучета. В голямата капсула тя поставила и една, пълна със смляно кафе, така че миризмата му да обърка кучетата. Двамата българи бяха предадени на прокуратурата в Брюксел. /Стандарт