Официалното обявяване на официалния заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов не само не успокои страстните полемики относно вероятния извършител на зверството, които се водят в мрежата вече трети ден, но ги разпали с нова сила. 

Едни са убедени, че именно 56-годишният бивш пандизчия, осъждан за изнасилване, педофилия и други сексуални престъпление, е подивял от ревност, че бившата му любовница е устройва живота си без него и в безумен порив на мъст е избил цялото ѝ ново семейство. 

Други опонират, че е невъзможно сам човек, който знае какво го чака, ако пак влезе зад решетките, да изпозастреля половин дузина народ по-пъргаво от професионален килър, да мести трупове из цялата къща и т.н. Те смятат, че следите трябва да се търсят в не толкова ясното минало и бизнес на Неделчо Юнаков.  

Ясно, е че всичко ще стане ясно, когато бъде спипан издирвания под дърво и камък Росен Ангелов.

А дотогава ето част от коментарите под публикации в БЛИЦ по горещата тема:

Ньеее 04 Януари 2018, 15:13
Не може да бъде! Измества се въпросът! Пари и мафиотско отмъщение. Курва, това само допълва на какво е способна и с какви хора се забърква. Пак за пари. Нека видим Неделчо що за птица и за чие ДДС на кого собствеността е обслужвал. Напомниха как убиха човек по същата причина пред асансьор, но тогава момичетата в близост, не пострадаха. Това, че някой е изнасилвач, едва ли значи, че ще стреля професионално като истински килър в главите на цялото семейство. С този акт се затрива някаква важна информация, която се отнася за пари. На този професионалист някой му е платил. Санитарят или пазачът, позната шизофреничка работи като такава, когато я накацат мухите и стане агресивна. Бащата, който внезапно тръгнал на работа и момчето му останало при баба си... Това е така нареченият спасен . Този, съобщил, че няма връзка... Много версии, но изнасилвачът също е професионалист, неговото оръжие е друго, този стрелец е бил много добре ориентиран и е трябвало да си изпълни мисията точно и много сигурно! Защо му е на изнасилвача да убива? Защо не е имало празнична маса и вечеря?

ЯСНО Е, КОЙ Е УБИЕЦЪТ... 04 Януари 2018, 15:45
Продължавам да смятам, че убиецът е бивш зарязан, емоционално, а навярно и финансово употребен (или пък по-нов настоящ кандидат-)любовник, с доста голяма вероятност - бащата на застреляното >>>само с един куршум в слепоочието и вероятно положено на леглото след това момиче<<< (ако са достоверни изнесените данни)... Достигането до този ужасен край на нещата предполага дълготрайни зловредни отношения между него, и напусналите го жена и дъщеря, включващи постоянни обиди, упражняване на психическо и физическо насилие, следене, заплахи (от негова), а вероятно и финансови злоупотреби (от тяхна страна)... Може да се предположи също, че след като впоследствие те двете намират нов живот, ново семейство и наскоро придобит нов дом, далече от него, с демонстрация на щастие и любов в социалните мрежи, у бъдещият убиец назрява идеята за жестоката саморазправа и унищожаване на всичко това... Със сигурност е потърсил и впоследствие намерил новия дом на семейството - следял ги е, огледал е района, намерил е място за настаняване и престой... Живял е известно време наоколо, озлобявал се е, планирал е и се е нахъсвал... Може и той да е счупил стъклото на колата, малко преди настъпването на новата година и сигурно се е обадил и им е казал, че е наблизо, и че ще ги изтреби всичките... ... Може би затова са извикали и момчето от работа, точно преди полунощ (ако това отговаря на истината)... Затова и думите - "може и да не се върна никога"... Те са знаели, явно е имало заплахи и преди, но не са и вярвали, че реално ще се стигне до това... До такова жестоко убийство - със сигурност извършено от психопат...

Червения ДЯДО 04 Януари 2018, 19:10
Ехххх, нашите милиционери анализатори и психиатри, говориха нещо да професионалисти, за сръбската или албанската мафия. Колко далече са били от истината, тия милиционери дето ги канят постоянно по разните канали, а то както винаги, ставало дума за една шафрантия, и нейния тъпкач..

Не се връзва 04 Януари 2018, 21:51
Нещо не се връзва! Всичко е натамънено до момента с извеждането на Кети и воденето й в готата. Защо му е на Росен да го прави. защо не я е убил заедно с другите. Защо ще рискува някой да ги види, тя да скочи в движение от джипа , някой съсед да ги види. Не се връзва!

Шерлок Холмс 04 Януари 2018, 22:14
Точно. Та тя е можела да извика, качвайки се в джипа, да я видят съседи и преминаващи и тя да даде знак, че е в опасност. Едва ли вече се е страхувала за живота си, ако е вярна кървавата картина преди това, в дома ѝ. Той е убил единственото ѝ дете, убил е болната ѝ майка, убил е любимият ѝ мъж, а тя ще мълчи, за да спаси вече безсмисления си живот. По-скоро е точно обратното. Би крещяла, подивяла от това, което се е случило пред погледа ѝ. Била е в шок. Когато човек е в шок, не може да контролира правилно емоциите си. Страхът е отстъпил място на отчаянието от загубените близки хора. А и липсата на празнична трапеза е много странно. Двамата мъже са били в кухнята, може да са готвели, но е било вече малко преди полунощ. Хората сядат край масата, най-късно към 20:00 часа, че и по-рано.

ponti 04 Януари 2018, 18:31
Човек, който си сменя местожителството постояно означава, че гледа да не го хванат. Ако е утрепал 6 човека и е имал 48часа гратисен период, дали ще си стои в къщи в съседното село? Трябва да е мегатъп или луд да не се е изчесал от България въобще... хваща си самолета и дим, дим, дим да го няма.. Милиционерите им е поставена задача да приключват със случая максимално бързо, че другата седмица идват чужденците..

Lia Alexandrova, Sofia, Bulgaria
В предишната статията се казваше, че този е съден през 80-те години! Т.е. преди близо 30 години. И снимката вероятно е от тогава. Дълбоко ме съмнява, че 56-годишен може да убие сам 6 души + немска овчарка, която му е скочила, да мести телата, да прикрива следи. Още повече ме съмнява, че някой, който внимателно е планирал тази касапница няма да планира бягството си. Телата бяха открити на 2-ри вечерта - два дена след убийството. Той през тези два дена в гората ли е клечал - за всеки случай...

бай Ставри 04 Януари 2018, 19:02
Ако става дума за "бело", то точно такъв "извършител" ще е подходящ !

Deni Bidzhova
От 4 г.? Не съм изненадана - няма как АЗ да въртя такъв бизнес и да не съм до днес на тъмно. По повод на упреци към мен от някакви наивни "коментатори", ще кажа, че без да съм следовател, логиката и интуицията след сглобяване на този ужасен пъзел, ми подсказваха, че не е възможно да не бъде този татуиран и с крив нос Неделчо, вмъкнат в схемите най-вече с дрога. И разбира се, покровителстван от някой си:) Не е възможно никой от близките му да не е знаел или поне подозирал, че няма как да разполагат с много пари, коли и т.н. .ако не върши незаконни неща. И съответно след като не е бил коректен, следва куршум. Такъв живот нагарча накрая, след като е бил толкова сладък. Остава да се разбере, но едва ли, кой е бил свръзката, кой е бил прецакан.

abv 04 Януари 2018, 19:45
Много по-логична версия от предишната, че някакъв 60-годишен дядка, съден преди 30 години, се заредил като Рамбо с 20 пълнителя и един Калашник за всеки случай и сам самичък избил цялото семейство, барабар с бабата и непознато момче, размятвал ги нагоре-надолу и след това отишъл в близката пещера... В Нови Искър пък никой не е чувал за този виден техен съгражданин...