11 години зад решетките ще остане бургаският педофил Сава Дойчев, който през 2016 година над два месеца бе изнасилвал доведената си 13-годишна дъщеря, реши Върховният касационен съд (ВКС). Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване, пише "Флагман". 

На първа инстанция Сава бе осъден на 16 години от Бургаския окръжен съд (БОС), но впоследствие наказанието му бе намалено на 11 години и днес потвърдено от ВКС.

Сава Дойчев ще влезе зад решетките при първоначално "строг режим" - в крилото на най-закоравелите престъпници. Общоизвестен факт е, че там много-много не обичат педофилите и се стараят да направят незабравим престоя им зад решетките.

37-годишният Сава Дойчев до този момент бе в затвора, но в сектор, където където са лицата с по-леки наказания, съвсем скоро обаче ще бъде приведен да изтърпи наказанието си при доживотниците, убийците и свирепите престъпници.

Флагман.бг подробно отрази процеса в Бургаския окръжен съд (БОС) преди две години. Имаше доказаталества за това, че Сава е изнудвал емоционално крехкото момиченце, за да спи с нея (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Той я заплашвал, че ако каже нещо, ще изостави майка й. Детето бе развило стокхолмски синдром към насилника си и настоя той да не бъде наказван, когато се яви на разпит пред съда.

Майка й Теодора пък твърдеше, че Сава с когото живеела от седем години бил натопен от биологичния баща на детето, който бе подал сигнал в полицията за гаврите. Тази версия бе напълно опровергана още в разследването, когато полицаите откриха използвани презервативи в стаята на момиченцето със семенната течност на пастрока й.