30-годишният Никола Дишков, приятелката му - 19-годишната Савка, 27-годишната Десислава и нейния приятел 30-годишният Димитър са задържаните при спецоперацията рано тази сутрин в бургаския жк. „Изгрев”, съобщава Флагман.бг.

По информация на изданието двете двойки са обитавали общо жилище във вход 3 на блок 69 в комплекса. Кримигероят Дишков и приятелката му живеели в спалнята, а Десислава и Димитър в стаята-кухня. Общото помещение, където се събирали четиримата бил холът.

Допреди няколко седмици наркодилърът Никола Дишков е обитавал друга квартира в същия комплекс, но в блок 22.

Неговата настояща съквартирантка Десислава - от другата любовна двойка имала като район потребителите около 16-ти блок на бургаския жк. „Славейков”. На път за квартирата към "Изгрев" тя била причакана от униформените служители на Пето районно управление. Закопчали я и я довели до общото местообитание на двете двойки.

При претърсване на лекия автомобил Мерцедес, с който Десислава се предвижвала, е открито пакетче с амфети, угарка от свивка и още едно пакетче с неясно съдържание.

В стаята на Дишков са намерени  50 грама марихуана и мното таблетки, чийто точен състав е в процес на изясняване.

В момента 4-мата задържани са в ареста, където ще прекарат следващите 24 часа, посочват от полицията. Вероятно само срещу Дишков ще бъде повдигнато обвинение за притежание на наркотични вещества.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!