Дрехите на 20-годишния Павлин Адамов , който бе открит мъртъв в събота от пастир в местността „Бадемите” над Кресна, са намерени на повече от един километър от трупа на момчето, съобщи Дарик.

При направен оглед са открити обувките и анцугът на младежа, както и калъфа на ножа, с който е бил намушкан. Според кмета на Кресна Илиян Кръстев самият нож е намерен до трупа на Адамов. Оръжието вече е изпратено за експертиза в София.

Сигнал за изчезването на младежът бе подаден от майка му, след като той не се е прибрал цяла нощ. В събота тялото на момчето е открито от местен пастир. По информация на градоначалника трупът се е намирал в гориста местност, на около километър и половина от Кресна.

"Предстои полицията да изясни как момчето е извървяло неосветения път през нощта", каза още Илиян Кръстев. Вече са разпитани негови близки и приятели. Тази сутрин бе направен и повторен оглед на мястото, където бе открит мъртъв Павлин Адамов.

 

Според директора на полицията комисар Константин Титянов в момента се работи, както по версията за убийство, така и за самоубийство.

 

Това е вторият случай на открит труп на младеж за месеца в Благоевградска област. На 9 февруари бе намерено тялото на изчезналия малко повече от 40 дни по-рано Иван Тумбалов. /БЛИЦ