Нямам нищо общо с гардовете, които участваха в престрелката в "Слънчев бряг" и дори имам проблеми с всеки един от издирваните. Не знам как така вързаха името ми с тях. Това заяви Радослав Попов от Самоков. Не познавам Митьо Очите, по никакъв повод не съм имал допирни точки с него. Имал съм проблеми с всеки един от хората, чиито снимки бяха разпространени от МВР веднага след инцидента, допълни Радослав по bTV.
Не познавам Митьо Очите, по никакъв повод не съм имал допирни точки с него. Имал съм обаче проблеми с всеки един от хората, чиито снимки бяха разпространени от МВР веднага след инцидента, допълни Радослав в bTV. Той посочи, че често е влизал в конфликти с Божидар Кузманов. Получавал е заплахи от типа: „Ще те изкормя! Ще ти изпия кръвчицата!” Откривал е подхвърлени куршуми, чиято цел е била да го сплашат.
 
Радослав е син на Янко Попов-Туцо, подсъдим по делото „Килърите”. Близък приятел е на Силвия Панагонова – вдовица на покойния Бай Миле и е управител на нейна фирма. Проблемите възникнали именно заради делби на имоти по морето. В никакъв случай не може да се говори за гангстерска война в нашия случай. Не мога и да кажа дали е махленска свада инцидентът в „Слънчев бряг”, защото не съм запознат, допълни Радослав.
 
Той сам бил изненадан от факта, че полицията го издирва. Не знаех нищо, просто в офиса влязоха 15-20 маскирани и ме арестуваха. Държаха ме половин час и ме пуснаха. Сега обаче не знам как да измия името си, допълни Радослав, който беше в студиото заедно с адвоката си.
 
По думите му неговата снимка е попаднала сред издирваните лица погрешка. Смятам, че вместо моята, там трябваше да е снимката на Пламен Петков. Не виждам чия друга може да е, допълни Радослав.