Една от най-приближените мутри на безследно изчезналия представител на ъндърграунда Ицо Исуса излиза на бял свят, благодарение на БЛИЦ.
Сензационната снимка е запечатала един от най-актуалните бандити в София Мишо Коня на пищна трапеза в компанията на шофьора на Исуса - Свилко (вляво).

Двамата празнуват бягството на Исуса, който е сочен за един от най-обиграните наркодилъри из централните столични улици от средата на 90-те години до пролетта на 2009 г., когато се изпарява от България.

Издирваният с червената бюлетина на Интерпол за редица тежки престъпления продължава да е обвит в мистерия. Според едни слухове, той е мъртъв, но според други продължава да обикаля из екзотичните държави със сменена визия и самоличност (на снимката долу).Според оперативни данни, голяма част от парите му са наследени от неговия шофьор Свилко, който е част от обкръжението на Мишо Коня.

Припомняме, че преди около месец Митко Черния, Иван Турчина и Мишо Коня бяха зрелищно арестувани в столичния квартал "Люлин", минути след като бяха пребили чужденец в "Илиянци" и му задигнали 100 000 лева. 

Срещу престъпната група продължава разследване, което до края на годината ще прерасне в обвинителен акт.

След изчезването на акулите в престъпния занаят, в България останаха само копърките.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!