Най-четената електронна медия в България БЛИЦ успя да се добере до ексклузивна снимка на един от най-опасните бандити в страната Митко Испанеца, който е известен също и като Митко Черния.
Както медията ни съобщи Испанеца и аверите му Вальо, Иван Турчина и Мишо Коня бяха зрелищно арестувани в столичния квартал "Люлин", минути след като бяха пребили чужденец в "Илиянци" и му задигнали 100 000 лева. Четиримата в момента са в ареста за 72 часа.

Митко Испанеца е стар познайник на полицията. През 2015 година той е арестуван в Гърция за серия от взломни кражби в южната ни съседка за хиляди евро. Черния е действал със съучастниците си Брано Дебелия, Ушатия и Добри. в Гърция той е осъден на 2 години затвор. Тази година Испанеца се е върнал в България след излежаване на присъдата и само след 4-5 месеца крими героят се замеси в ново престъпление.Митко Испанеца (вляво) не си губи дълго времето преди да сгази лука отново

Медията ни научи още, че един от аверите му от обира преди два дни Мишо Коня се казва Михаил Павлов. В момента срещу него се води дело, защото през 2015 година беше заловен на столичния булевард "Стамболийски", докато се опитва да задигне банкомат на известна банка.

БЛИЦ успя да открие и снимка на четвъртия член от бандата, която беше арестувана в понеделник - младият Вальо, който е от новата генерация апаши.Вальо бързо е усвоил методите на кражби от по-опитните си колеги

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!