Опасна нарковойна избухна в Петричко. Около 22. 30 часа в местност между Самуилово и Коларово се разразил истински екшън, пише Struma.com.

Софийски джипове, с дебеловрати момчета, дошли в района да крадат или огледат нивите с канабис, но били посрещнати от местни производители и дилъри, които денонощно пазят  канабисови плантации в района.

Двете бригади, с по няколко джипа, се сблъскали в близост до канабисова нива и се разразила страховита битка.

Стрелба по джиповете, изпотрошени стъкла, спукани гуми и преследване по междуселските пътища, белязали среднощната среща. Сигнал за случващото се вдигнал полицията на крак, в нощта преди изборите.

8 патрулни автомобила, с няколко екипа полицаи, се озовали на указаното място, за да започнат работа по изясняване на случая.

Твърди се, че става въпрос за опит за кражба на над 3 000 корена готов за бране канабис, но софиянци били неприятно изненадани от пазачите.

Интересно е, че като водач на една от групите се подозира изестен бос от Петрич с печално минало, свързано именно с големите наркоигри в района.

Предполага се, че столичаните  разчитали на притъпеното внимание на полицаите, заради  тежкия изборен ден и затова предприели кражбата по тъмно.

Полицията издирва участниците в наркосрещата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!