Нов сериозен удар по наркоразпостранението в Петрич. Сред снощна акция криминалистите от управлението и ОД на МВР Благоевград откриха депо за наркотици в дома на известния в града Трайчо Митов, с прякор Бичкията, съобщава Struma.com.

При обиск в къщата му са открити кокаин,хероин, амфетамини и канабис,както и електронна везна,за мерене и разпределение на наркотиците. Преди обиска в къщата полицаите задържали автомобил с 5-има клиенти, в единия у които е открит кокаин.

При разпитите се оказало, че кокаина е купен от лице на име Божидар П.. Опитните полицаи незабавно тръгнали да издирват Божидар, когото добре познават и го спрели в автомобил, в който пътувал и Трайчо Митов. При личен обиск в Божидар е открит наркотик, а после в дома му още над 30 дози кокаин.

Акцията приключила с обиска в дома на Бичкията, който се оказа главния дистрибутор. Трайчо Митов е задържан. Предстои гледане на мярката му за неотклонение. Това е поредният сериозен удар на полицията в Петрич и района.

Припомняме, че само преди няколко дни бе разбит канала на известния наркотрафикант Огнян Атанасов от село Тополница. Заедно с него бяха арестувани и 5-има от неговите дилъри. В село Тополница миналата година бяха разобличени и арестувани 3-ма от най-активните разпространители ,които вече имат дела в съда, след арестите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!