Украинец си отвори големи проблеми с органите на реда, след като сътвори истински екшън в заведение в пловдивския квартал "Кючук Париж". Това съобщава "Марица".

Фрапантните сцени се разиграли миналата неделя в обекта на ул. "Скопие". Към 18.30 часа тогава на тел. 112 бил получен сигнал, че украинецът обижда и се заяжда с персонала и с клиенти. На място се отзовал патрул от Първо районно. 

Като ги видял, украинецът хвърлил найлонов плик на земята. Единият служител на реда се навел, за да го вземе. В този момент обаче агресивният мъж го ударил в лицето. За да не повтори действията си, се наложило украинецът да бъде закопчан с белезници и откаран в районното. 

Постоянно обаче оказвал съпротива - ритал, блъскал, ръкомахал и, за капак, псувал. Идентично било поведението и в патрулката. Яростната му съпротива пък се оказала непосилна за двамата униформени и те повикали подкрепление. Така бил откаран по трудния начин в близкото районно. 

Чужденецът не носил в себе си никакви документи и екипът униформени отишли до адреса, на който живее. Там открили съпругата му, обяснили й каква е ситуацията и тя им ги предоставила. Тогава полицаите разбрали, че е украински гражданин.

Съставили му акт. След няколко часа бил изправен пред съда по бързата процедура. Украинецът признал вината си пред магистратите и казал, че съжалява. Съдът преценил, че следва да му наложи глоба в размер на 300 лв. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук