Все още животът на простреляния снощи Димитър Желязков - Митьо Очите е в опасност Представителят на ъндърграунд средите претърпя през нощта тежка операция. Тя е била свързана със сложна интервенция в малкия таз, по-точно - разкъсан пикочен мехур.
Решаваща роля е изиграл шефът на Хирургичното отделение – д-р Мигаров, който с голям късмет се е оказал дежурен. Хирургът е с 25-годишна практика в операциите в коремната област.

В същото време стана ясно, че предстои да бъде извършена аутопсия на убития мъж при престрелката в Слънчев бряг. Това съобщи д-р Галя Милева, началник на отделението по Съдебна медицина в МБАЛ-Бургас, цитирана от "Фокус". Аутопсията ще бъде извършена след 8:00 днес, а по-късно тази сутрин ще бъде дадена допълнителна официална информация за състоянието на другите двама ранени. От бургаската полиция все още не дават официална информация за състоянието на ранените, с оглед на извършващото се разследване. 

Припомняме, че един мъж бе убит, а двама ранени при престрелка в Слънчев бряг около 20:57 в сряда. Инцидентът е станал в района на дискотека „Айсберг“ в курортния комплекс. Единият от пострадалите е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите, а другият е човек от неговата охрана. Те са настанените за лечение в МБАЛ-Бургас, в отделение „Реанимация“. Задържани са двама мъже, заподозрени за участие в престрелката.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ