Трите мечки, както наричат в артсредите Захари Бахаров, Юлиян Вергов и Владо Карамазов, се разделиха със скандал за много пари, съобщава „Телеграф“. Вчера по спешност беше отменен спектакълът „Спанак с картофи“ в Сатиричния театър. Бахаров е на снимки в чужбина и не успя да се върне, гласи официалната версия.
 
Вместо „Спанак с картофи“ от Сатиричния театър предложиха друг спектакъл – комедията „Прелестите на изневярата“. Хората, които са си купили билети, могат да ги използват за други представления до 19 юни или да си получат парите.
 
Запитан какъв е поводът за падането на спектакъла, Владо Карамазов отказал коментар. В гилдията запознати казали, че преди време той е станал шеф на общата фирма, която тримата бяха създали. Точно Бахаров е най-често отсъстващият от постановките като в някои от спектаклите го замества Владо Пенев или Герасим Герасимов-Геро.
 
В гилдията твърдят, че Карамазов плаща доста малко пари на колегите си и те все по-често си намират повод, когато трябва да са заедно на представления, да имат някаква друга работа. Така се очаква все повече от спектаклите на Трите мечки“ да падат.