Всяко начало носи вълнение и надежди. За една година на пазара inbet успешно започна да сбъдва своите. Висококачествено забавление, солидни бонуси, турнири и свежи нови пазари са само част от уникалните възможности, които бетинг компанията предлага.

Още от стартирането си на пазара inbet се позиционира като една от най-актуалните платформи за залози в България с още по-иновативни пазари и изключителни бонуси.

По случай рождения ден на бранда в сайта на казиното стартира нова промоция. Тя носи името БОНУС БОМБИ и ще бъде активна за всички секции на сайта от 09:00ч. до 23:59ч. на 28.04.23г. По време на кампанията ще бъдат раздадени солидни бонуси на случаен принцип – над 10 000 броя КЕШ награди с още по-солиден общ награден фонд.

Условията за участие в „БОНУС БОМБИ“ са потребителите да са регистрирани на сайта и да нямат поставени ограничения над своя акаунт. Всеки квалифициращ залог в някоя от секциите на inbet.com може да донесе награда. Тя се добавя автоматично в игралната сметка и не подлежи на условия за разиграване.

Освен страхотни промоции, брандът активно работи и в посока развитие на различните секции и разнообразието от игри, за да отговори на все по-изискващите желания на потребителите.

Съвсем наскоро inbet създаде цяла нова секция в сайта си – ВЕГАС. В нея клиентите могат да се докоснат до завладяващата атмосфера на ЛАС ВЕГАС и всичко, с което е известен той, но от уюта на собствения си дом. А допълнителните бонуси и промоции за новата секция, като ВЕГАС ВТОРНИК, са отлично допълнение към портфолиото на бранда.

Наред с интересни промоции и спортни пазари, потребителите имат достъп и до едни от най-актуалните световни доставчици на игри като EGT Digital, Pragmatic, Amusnet и други, които забавляват потребителите в бетинг средата по цял свят.

Повече информация за промоцията и другите актуални кампании на бранда може да бъде намерена тук: https://inbet.com/.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук