Както show.blitz.bg. пръв писа, Алисия за пореден път преживя бурен романс. А в списъкът й с мъже се прибавя още едно име на богат ерген. Няколко месеца Алисия въртяла любов с младия и заможен столичанин. Любовникът по традиция е по-млад от Алисия с петилетка, но затова пък – каква изненада, може да се похвали със завидно финансово досие.

След романса, по времето на който певицата и Малката Бирма се събираха и разделяха, през 2017 година перничанинът най-сетне заряза чалгаджийката. Оттогава на Ася хич не й върви. 35-годишната фурия от Ихтиман дори призна в интервю, че търси човек, който за я отведе до олтара.

„Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Мисля, че е време да създам семейство и да имам три деца“, не скри Алисия.

Накрая мечтите й се сбъднаха и се понесе на крилете на любовта. Но не за дълго. Запознати твърдят, че отново са надвиснали облаци в Рая на фолк фурията. Тя често преспива в къщата на възлюбения си в столичния квартал „Бояна“, като симала намерение да се премести при него за постоянно, но връзката между двамата била на приливи и отливи.

Мони Филипов е приятел на Жоро Бирмата от години. Злобари използваха случая, за да се подиграят на Алисия, че обичала да скача от легло в легло по приятелска линия и от години се хващала с авери на бившите си гаджета.