Луната е в знак Близнаци.- В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Сега хората стават по-разговорливи, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Засилват се екстравертните и комуникативни качества, хората стават по- активни, имат влечение към новото. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. Не се занимавайте с рутинни дела.

24-ти лунен ден (от 01:03 до 01:51ч на следващия ден) –Това е един от най-силните енергийни дни в месеца. Ден на мъжката енергия, в който особено е силен сексуалният потенциал в човека. Много силен и успешен ден за бизнеса, може да се действа активно. Настъпва процес на разрушаване на старото и създаване на новото. Денят може да донесе пробуждане с огромна сила и възможности за разширяване на полето на действие. Добре е да се обсъждат планове за бъдещето, а също да се пристъпи към непосредствена реализация. Анализирайте всичко, което се случва с вас и се опитайте да откриете причинно-следствените връзки със събитията, да видите нишката, която тръгва от предците към вас. Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела. Подходящо е за укрепване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Да оставим грешката настрана, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех.

Отношения - 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, да не отправят претенции един към друг, а да се изслушат взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.

Секс – Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието, затова да се занимавате със секс не само е възможно, но и необходимо. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания. Сексът сега има лечебна сила!

Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Сънища – Не обръщайте внимание на сънищата в този ден. Сънят се счита за лош, ако на сън сте видели починал човек.