Деляна Маринова – Джуджи контактува с покойния шеф на „Мобилтел” Владимир Грашнов. Вечно усмихнатата блондинка е убедена, че бизнесменът, когото определя като свой житейски ментор и най-добър приятел, до днес помага на нея и семейството й. Джуджи има основателна причина да вярва, че Грашнов продължава да я напътства. Двамата са били изключително близки приятели. Бизнесменът дори е кум на сватбата й, а после и кръстник на сина й. Семействата им били почти неразделни, дори ходели заедно на почивки. Освен това бил наясно със смелите мечти на Джуджи да се изявява като водеща в предаване и като актриса в сериали и филми, писа „Таблоид“.
„Срещата с Владо е най-големият ми житейски урок. Тя беляза живота ми”, категорична е Джуджи, която държи негова снимка в хола си.
 

Тя започва работа като асистентка на шефа на „Мобилтел” малко след като е прехвърлила 20-те си години. Явява се на конкурс с гигантско самочувствие. Оказва се, че няма и понятие от това каква трябва да е перфектната асистентка. До този момент си мисли, че това е някаква префърцунена дума за секретарка. На Грашнов обаче му допада фактът, че има лек характер и е позитивна и между 80 кандидатки избира именно нея.
 
След загубата му известно време Джуджи не била на себе си. Новината, че се е разболял тежко, в началото не приела насериозно – та Грашнов може всичко, добър човек е, Бог го обича, значи ще се пребори лесно и с това препятствие. Да, ама не. Един от най-богатите българи издъхнал за няколко месеца от коварната болест.
 
Имало период, в който често го сънувала. Но това не били обикновени сънища. Джуджи имала чувството, че Владимир Грашнов й се явява по този начин. „То е усещане. Знаеш, че в момента контактуваш с този човек. Случва се на друго ниво, разбира се. Аз имам страшно развита интуиция, която ми помага за много неща. Усещам присъствието му непрекъснато и може би затова винаги се смея, каквито и трудности да ме връхлетят”, допълва тя.
 
Блондинката е убедена, че Грашнов по някакъв начин се свързва с нея и продължава да я напътства. Дори е убедена, че до голяма степен той помага за сбъдването на мечтите й: „Нямам формула, по която да обясня как се случва. Но знам, че се случва и даже мисля, че той има пръст във всичките тези неща, които и сега ми се случват… Той знаеше за тези мои мечти”, казва Джуджи.