Преди броени дни в хитовия сериал на bTV "Съни бийч" влезе екзотичната певица и актриса Манал Ел Фейтури, която мнозина помнят от участието й в "Х Фактор".

Пред БЛИЦ преди седмица тя даде и първото си, безкрайно откровено, интервю, в което е особено откровена не само за професионалните си предизвикателства, но и за личния си живот.

И тъй като пандемията от коронавирус все още е факт, въпреки че фокуса от нея рязко се отмести покрай войната в Украйна, Манал ни споделя и какво точно е изживява сравнително наскоро заради нея. Оказва се, че тя страда от сериозен здравословен проблем.

"Страдам от автоимунен проблем и знаех, че ако се заразя с коронавируса, ще бъда високорисков пациент. Не очаквах обаче, да бъда хоспитализирана в България, далеч от семейството ми! Казах на сестра ми, че съм в болница, но го запазих в тайна от майка и татко, докато не ме изписаха, защото те не можеха да направят нищо. Бях заразена, болна и изолирана общо два месеца. Благодаря на Бог за моите домашни любимци, за това че, обичам собствената си компания и за творческия си ум".

А как ще реагира героинята й в "Съни бийч" на различните непредвидени ситуации, в които сюжета я вкарва, може да видите още тази вечер от 21:00 ч. по bTV.