Фондация „Искам бебе“ и фитнес клубове Pulse в съвместна благотворителна кампания.
 
Фондация „Искам бебе“ и Pulse Fitness & Spa си подават ръка с благотворителна цел. По случай международния ден на жената от 08.03 до 10.03 вратите на Pulse Fitness & Spa клубовете, намиращи се в София и Пловдив, ще бъдат отворени за всички желаещи да ги посетят – напълно безплатно. Целта на кампанията е да се съберат дарения, които да подпомогнат двойки с репродуктивни проблеми. На всички рецепции ще бъдат позиционирани кутии, в които желаещите ще могат да направят своето лично дарение.

"Ако парите са повече, може да помогнем на повече двойки", уточни Вили Томова от "Пулс".

Организаторите на благотворителната компания се надяват, че много семейства и двойки с репродуктивни проблеми биха се припознали и приели като лична кауза, за да подпомогнат кампанията.

В края на кампанията  събраната сумата  ще се преведе на  фондация "Искам бебе". Ще се избере и семейството, което кандидатства за финансиране на процедурата и парите ще се преведат директно в клиниката, която е съгласна да извърши процедурата", обясниха организаторите. Стойността на една инвитро процедура е между 7000 и 15 000 лв. Семейството или двойката трябва да са български граждани да нямат право на финансиране от държавния фонд и са изчерпали опитите, както и за донорска процедура.

Документите им  трябва да са подготвени от клиниката, която дава съгласие, че ще извърши
 
Още може да научите тук: https://pulsefit.bg/news/iskam-bebe-i-pulse-fitness-spa-sas-savmestna-blagotvoritelna-kampaniya?fbclid=IwAR38nGxbWszCs16u1d0yWvI9ie2UDOdD-zEnlXkZALh7Fop1a5fvaC0m8j4