Една магическа вечер събра шестата по красота в света Евгения Калканджиева, носителката на титлата Мисис Баба  – Дони Чачова, кралицата на конкурса Мисис България, Вселена 2012 – Йордана Димитрова, Биляна Тодорова и ПР-експертът Ива Екимова. Дони Чачова и Йордана Димитрова не пропуснаха да усвоят някои от триковете на експертите в магията.

Водеща на събитието беше Ива Екимова. Младата дизайнерка Руслана Канева също бе сред гостите на събитието.В столичен бар илюзионистите Юри Захариев, Йордан Георгиев, Деян Чилов, Христо Голбез, оставиха без дъх зрителите на магическо шоу.  Впечатляващи фокуси и комедиен спектакъл се сляха в едно на представянето на нови вид коктейли в сърцето на София. Уютният бар, в който всяка вечер, талантливи фокусници посрещат гостите, отвори врати, за да обгърне в магия нощта. 
Коктейли с екзотичните имена Asian Mystery и Moon Drops, приготвени от миксолозите на Нели Димитрова и Жана Вълчева, омагьосаха посетителите в бара на магиите. Най-актуалният за сезона коктейл е елегантно съчетание от бърбън, тамаринд и Маутай. Резен портокал е финалния щрих, който активира свежия цитрусов аромат на екзотичния коктейл Маутай Меджик. Огненият микс бе в перфектен синхрон с кулинарните изкушения, приготвени от Димитър Донев. Магията на традиционната българска кухня бе допълнена от екзотиката на Азия.