Макар че по-рано през годината чукна 46, фолкзвездата Камелия не спира с провокациите. Чалгарката скандализира с участие в дискотека, на което се появи само по долни гащи и забележителни ботуши почти до пъпа, с огромни платформа и ток, пише Secret.bg. Това се случи точно в нощта на изборите, само няколко часа преди народът да даде своя вот за новото правителство. Очевидно в деня за размисъл най-известната чипровка бе решила да захвърли абсолютно всички задръжки. Появата й на сцената по прилепнали зелени бикини хвърли в екстаз подпийналите веселяци“.

Камелия не се нуждае от допълнителна реклама. В момента тя и без това се радва на национален ефир покрай шоуто „Гласът на България“, в което е част от журито. Там фолкаджийката опитва да спазва пълно благоприличие. В малките часове, преди да отиде до урните, скандалната блондинка реши да покаже голотии пред нощна София. Тя обаче бе прекалила с еротиката. Гащите й се оказаха прекалено тесни и най-милото й лъсна, прозирайки под бельото. Докато чекнеше дългите си крака на дансинга, най-близко стоящите й фенове с ококорени очи и изплезени езици точеха лиги по Камито.
Певицата бе обула и изключително дълги велурени ботуши с висок ток. Тя изпълни последния си хит „Плюшено мече“ и на няколко пъти за малко да загуби равновесие на сцената.

Любопитното е, че само няколко часа след нощния разгул Камелия се появи по телевизията, където трябваше да анализира изборния ден.

Иначе лицето на „Гласът на България“ поддържа перфектна фигура и може би затова не се срамува да излага тялото си на показ. Камелия издава своята тайна, че всеки понеделник изкарва само на вода и без абсолютно никакво ядене. Вкъщи за готвенето отговаря мъжът й Цветин, докато тя гори калории с прахосмукачката в ръка.