Кевин Костнър очевидно успешно се възстановява от тежката раздяла с досегашната си съпруга Кристин Баумгартнер, защото той и 49-годишната певица Джуъл вече са заедно, съобщават добре запознати източници пред TMZ.

Снимките на новата двойка са заснети на карибския остров Некер на Ричард Брансън на Британските Вирджински острови, където двамата са участвали в тенис турнир за набиране на средства за фондация "Вдъхновяващи деца". Джуъл е основател на организацията, а Кевин е бил неин гост.

 

69-годишният Костнър и изпълнителката са летели заедно до Карибите и са се забавлявали там повече от седмица. Както казва един от източниците: "Определено се случваше нещо помежду им. Те флиртуваха, а когато бяха заедно, сякаш и двамата просто искряха".

Един от източниците добави: "Можеше да се каже, че се опитват да бъдат дискретни, но всеки, който ги видеше, можеше да разбере, че нещо се случва."

Джуъл спомена Кевин Костнър в социалните мрежи, говорейки за събитието, като написа: "Това е невероятно време, което използвам, за да се отпусна, да си почина и да си играя със сина ми! Кевин Костнър беше достатъчно любезен да бъде ментор на нашите деца тази година".

 

След края на събитието изданието предава, че двамата са отлетели заедно към Щатите в един самолет.

68-годишният Кевин Костнър наскоро уреди горчивия си развод с Кристин Баумгартнер след 18 години брак. 49-годишната Джуъл се раздели със съпруга си Тай Мъри още през 2014 г. Един от източниците на TMZ каза, че Джуъл е "придирчива" що се отнася до избора ѝ за мъже, като добави: "Тя иска добър мъж, а Кевин отговаря на изискванията".

Отношенията помежду им са доста нови, така че тепърва предстои да разберем какво ще се случи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук