Попълнете търсена ключова дума или фраза

Астролог с куп забрани и предупреждения за понеделник

https://blitz.bg/layfstayl/khoroskop/astrolog-s-kup-zabrani-i-preduprezhdeniya-za-ponedelnik_news786040.html Blitz.bg

Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм

София, България 08 Дек. 2020, 07:59 437 прочита 0 коментара

23 слънчев ден – Денят е посветен на Великата Пустота. Открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, управлява времето, покровителства посевите, зачатието на децата.


Съдбовни промени очакват 4 зодии през 2021 година

Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Това е ден на Господарката на Небесните води, Майката на природата. Той е посветен на стихийните Духове, пазители на Светлината, всички Светии и самият Създател. Ден за благородно начало.

Тотем –  Бял паяк, символ на съзидание, творчески дар, неизтощимост, всичко идва в точното време.

Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов.

Тези 3 зодии ще срещнат любовта до края на 2020 година

Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия, подписване на важни документи.

Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни. Отдайте се на семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие. Благоприятно е за зачатие.                          

Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Препоръчва се да се изкъпете и да се наспите хубаво. Подходящо е за промяна на имиджа и прическата.

Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят. Сега не е време за домашна работа. Не се препоръчват ремонти. Денят не е подходящ за развод.

Диета – Храната трябва да е лека и едва доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея.

Облекло –  Хубаво е да носите нови дрехи, но не купени през този ден. За предпочитане е да се носят сиви дрехи като защита. Да се избягват ярките и пъстри цветове и съчетание от черно-бяло. Избягвайте да носите шапки.

Хороскоп за 2021 година, какво очаква всяка зодия

Знамения – Те са свързани с природата и растенията. Лошо е да има гръм в небето. Ако падат върху вас листа или клончета от дърво – пригответе се за неприятности и промени на работното място.

Ако попаднете на прах и кихате от това или косъмче от ресницата попадне в окото – дезориентация, измама.

Да намерите жълти метални предмети – изясняване на объркваща ситуация. Да загубите копче или някаква дреха – знак за избавяне от лоши запознанства и всичко излишно.

Ако се спука кранът на водата или водата капе от него – знак за финансови загуби.

Индийски хороскоп разкрива съдбата ви, точността му ще ви смае!

Сънища – По-добре да нямате сънища в този ден. Ако имате множество сънища, значи се намирате на грешен път и сте далече от истината, както и че не сте в много добри взаимоотношения със своя Ангела-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – знак за невидимо покровителство.

Числа на деня – 23, 44

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам