Луната прави тригон с Юпитер (14:14ч). Благоприятно време за подобряване жизнените условия. Този аспект носи късмет и благополучие, възможност за добри перспективи, прогнозира астрологът Ивелина Пенчева. Ето какво още предрича тя за днешния ден.
Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно. Да не се пие алкохол в големи количества. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници.

Луната e в знак Водолей до 17:27ч. Трябва внимателно да помислите преди да говорите нещо. Собствените действия, поведението на други хора могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Настроението се променя често и рязко. Властва неопределеността. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели, търсене на съмишленици. Луната от 14:14 до 17:27ч се движи на празен ход. Не се препоръчва да се вземат отговорни решения, нито да се подписват договори, нито да се започват нови и важни неща. Подходящо е за рутинна работа, за довършване на започнатото или си дайте почивка. В 17:27ч Луната влиза в знак Риби.

Четете в новата ни рубрика ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

12 лунен ден продължава до 17:36ч. – Денят Обикновено преминава мирно и спокойно, предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго. Изисква се определена концентрация. Нужно е да се вслушваме в своите усещания, а не да ги анализираме. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Общуването се отразява благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да стигате до примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, биват чути от висшите сили и обезателно се сбъдват, затова не пропускайте този благодатен момент. Искайте (помолете) и ще ви бъде дадено. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за обети за мълчание и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

13 лунен ден започва в 17:36ч и продължава до 18:09 на следващия ден - Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения. Този ден е за получаване на нова информация, за натрупване на знание, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си.