28 слънчев ден - Ден на тайнствата на Земята. Ден за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване Душите на починалите. Това казва астроложката Ивелина Пенчева за tribune.bg

Тежък ден, когато от Земята започват да излизат нечисти Духове. Това е ден на битка със злото. По усещанията на тялото днес може да се съди за състоянието на човешката душа. Днес нещата стоят точно на обратно. Според слънчевият календар, ако човек усеща някаква тежест, сега това е нормално, но ако усеща лекота, подем на силите, това не е добре и може да свидетелства за вселяване в човека на тъмни сили. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня.

Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени

Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации. Полезно е да се медитира.

Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Добре е да се заемете с приготвяне на билкови настойки и лекарства, но те не трябва да се ползват веднага.

Не се препоръчва да се осквернява земята (чрез плюене, храчене, секнене, хвърляне на отпадъци), но може да се работи с нея. Не трябва да се желае злото на никого. Да не се убиват животни.

Не трябва да се пролива кръв и да се осквернява въздуха. Не се препоръчва да се гълтат таблетки в големи количества и да се започва сериозно лечение. Не е добре да се разболеете в този ден. Дори сексуалните контакти са неблагоприятни.

Тези зодии са емоционални вампири, ще съсипят живота ви!

Диета - На приготвянето на храната е нужно да се отдели специално внимание. Подходящо е разделното хранене. Да не се яде месо. Добре е да се опече пресен хляб. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, но в малки количества и то във втората половина на деня.

Облекло – Цветовете, които можете да използвате в облеклото са черен, тъмно-син и кафяв. Да се избягват жълто, червено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора трябва да носят защитни цветове, например сиво.

Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

Небесни знаци – Ако няколко пъти са ви назовали по име или ви се стори, че ви викат – това е знак за помощ от вашият Ангел-Пазител.

Ако ви се скъса обувката или ви се отлепи тока – това е загуба на защита.

Ако ви се счупи гребена – знак за загуба на силите.

Ако ви потече кръв от носа или от венците, това е знак за лоша енергия, която ви разрушава.

Ако небето е покрито с тъмни облаци, особено целия ден – тази територия не е благословена.

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Ако намерите монети на земята – знак за благополучие и успех.

Наблюдавайте за поведението на растенията. По откъснатите цветове може да проверите своята жизненост. Ако повехнат бързо – това е знак за неблагополучие.

Сънищата могат да бъдат тежки и пълни с кошмари.