Овен
Не трябва да правите всичко сами. По-добре се консултирайте с интелигентни и опитни хора, а след това вземете решение. В любовта ще се нуждаете не само от търпение, но и от пълното доверие на партньора.


Не заблуждавайте себе си и този, който ви е открил сърцето си. И бъдете по-внимателни с ревността.

Телец
Не се препоръчва да показвате безпокойство както на работното място, така и у дома. Бъдете като гранит, така че другите да вземат пример от вас.

Денят ще бъде успешен, само ако се съсредоточите върху важните въпроси.  В любовта  няма да имате нужда от хладнокръвие, а напротив -  трябва да бъдете колкото е възможно по-нежни с избраника си.

Близнаци
Днес няма да имате нито един шанс да се обезкуражите или избухнете в сълзи на раздразнение. Напротив, чакайте добри новини, любезни хора и море от радостни емоции.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

Стар приятел може не само да ви се обади, но и да ви даде някой мъдър съвет. Колкото по-силно се доверявате на сърцето си, толкова по-силна ще бъде връзката с любимия.

Рак
Препоръчва се да поставите на дневен ред здравето си. В противен случай ще се изтощите до такава степен, че може да се разболеете. Не сте малко дете, че да се боите от лекаря.

В работната сфера е добре да придобиете знания и опит, в противен случай няма да може да се преквалифицирате.

Лъв
Денят не е добър за закупуване на домакински, комуникационни уреди и мебели. Имайте предвид, че може да си хвърлите парите на вятъра. Съществува опасност да влезете в смущаваща ситуация на работа, ако решите да кажете цялата истина в очите на един от колегите си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

От пътуване до друг град е по-добре да се откажете, за да се предпазите от проблеми.
 
Дева
Не ви очаква безнадеждно лош ден, но и щастлив едва ли ще бъде. Ще трябва да се справите с всички проблеми сами, което ще ви отнеме много сили и енергия.

В любовната сфера не трябва да се държите повърхностно в чувствата. Освен това, любимият ви от дълго време очаква от вас кардинални решения и стъпки. Ако не сте готови за това, тогава му го кажете.

Везни
Трябва да опитате нови начини за постигане на целите. Ако сами не знаете какво и как, тогава говорете с опитни приятели. Денят е добър за работата върху себе си и външния имидж. Може да решите толкова радикално да се промените, че едва ще се познаете в огледалото.

Вечерта се опитайте да избягвате да давате обещания в любовта.
 
Скорпион
Препоръчително е повече да вярвате в себе си и в силните си страни, отколкото да се доверявате на някого от колегите. Думи на подкрепа ще бъдат чути от страна на шефовете, което ще е неочаквано, но приятно.

Жените от тези зодии могат да разведат всеки мъж

Вълненията ви в любовната сфера ще са напълно основателни, защото изпълнявате всички капризи на избраника си. Възможни са здравословни проблеми.
 
Стрелец
Предстои ви да се срещнете или комуникирате с хора, които са ви абсолютно не симпатични. Е, не всичко става, така както ние искаме. Основното нещо е да не се ядосвате и да не сте иронични докато говорите.

За да спестите пари, трябва само да ги вложите в личната си сметка. Така те ще ви чакат, когато се отправите на пазаруване.
 
Козирог
Възможни са не много приятни новини, обиди и недоразумения във финансово отношение. Ако оцелеете след всичко това, може да си окачите медал на гърдите. Безпокойство очаква тези, които имат малки деца. Не се суетете в труден момент, а всичко обмислете правилно.

Засега се откажете от сметки в сферата на личния бизнес.
 
Водолей

Предстои ви да преживеете много противоречиви моменти, но след това животът ви бързо ще се подобри. Основното нещо е да не се паникьосвате или изпускате нервите.

Тайната е разкрита: Най-доброто място за почивка според зодията е...

Бъдете скромни, все пак успех ви чака в търговските въпроси. Но е необходимо да не инвестирате в бизнес, за които отдавна се чуват негативни слухове.

Риби
Възможни са финансови загуби в следствие на рискови стъпки и раздяла с любим човек. Вярно е, че последното ще бъде принудително - командировка.

Днес трябва спешно да завършите важен бизнес проект, както и да уредите отношенията си с бизнес партньорите. Ако покажете своите слабости, тогава загубите са гарантирани.