Овен
Ако успеете да не се сравнявате със стари приятели, тогава денят ще бъде успешен. Опитайте се да си намерите интересно занимание, така ще прогоните негативните мисли. Не отлагайте въпроси от първостепенно значение, финансовото благополучие зависи от тяхното изпълнение.


Има риск от травми, бъдете изключително внимателни. Откажете се от бизнес пътуванията.
 
Телец

Днес се препоръчва да прекарате деня в кръга на любимите си хора. Може да се заемете с домакинска работа, да подредите дома или вилата.

Животът на 4 зодии ще се преобърне с главата надолу през август

Промени в личния живот се очакват, ако на хоризонта се появи красив непознат. Не се отказвайте от удоволствието да отидете на среща. Ако е необходимо, смело казвайте това което мислите.
 
Близнаци

Не е препоръчително този ден да делите на две части - черна и бяла. Няма да може да избегнете неприятностите, ако потънете в мрачни мисли. Особено във финансовия сектор, където дори специалист не може да го разбере.

Добър ден за разходки и игри, но без излишни рискове. Нищо не застрашава здравето ви, ако вземете превантивни мерки.
 
Рак
Не е желателно да изпадате в крайности, което е любимото ви занимание. Необходимо е внимателно да претегляте решенията и да контролирате мислите и действията си. Ако искате да обвините някого, първо започнете от себе си.

Не изразявайте мнението си твърде бурно в присъствието на роднини. Ситуацията и без това е напрегната.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Лъв
Ще трябва да се занимавате с дребни въпроси и решаване на финансови проблеми. Важни задачи могат да възникнат в битовата сфера, така че не ги изтласквайте на заден план. Добре е да прекарате деня в гледане на филми или посещение на културни мероприятия.

Като цяло всичко, свързано с естетиката и развитието, ще бъде от голяма полза.
 
Дева
Още от сутринта ще се заемете с работа. Ще трябва да пренаредите плановете си, за да разрешите всичко. Творческата дейност е подходяща, ако първо разрешите другите проблеми.

Това са най-лъжливите зодии, никога не им вярвайте

Не се претоварвайте с физическа работа. Възможни са неприятни ситуации, които заплашват здравето. Полезно е да започнете диета, като изключите мазните и сладки храни.
 
Везни
Днес ще се заемате с всичко, което попада под погледа ви. От една страна, това е дори добре, защото ще може да се реализирате в различни посоки. От друга страна, ще попаднете под прицела на хора, които открито ще пречат. Съсредоточете се върху информацията, идваща от близките приятели. Оказва се, че може да намерите много интересни неща в непринудения разговор.
 
Скорпион
Днес се концентрирайте, съберете мислите си. Те скачат от едно дело на друго, което води до грешки и небрежност. Ограничете интимните контакти, особено ако сте обвързани.

Необвързаните, напротив, могат да станат по-инициативни и да направят интересно запознанство. Фокусирайте вниманието си а това, което утре би било полезно.
 
Стрелец
Ефективност, постоянство и отговорност са това, от което ще се нуждаете днес. Не обръщайте внимание на хора, почиващи на лаврите си.

Тези зодии никога не трябва да теглят кредит, тежко им

Дългогодишните финансови проблеми ще бъдат успешно разрешени. Ще можете да изплатите дългове, които висят повече от една година. Не е изключено спешна командировка в чужбина.
 
Козирог
Днес всичко ще зависи от самите вас както в работата, така и във финансите. Нека във всичко да има яснота, тогава денят ще премине страхотно. Решително се отнесете към онези въпроси, които преди сте избягвали по всякакъв начин.

В любовта заемете позицията на наблюдател и слушател. Особено ако на любимия от дълго време му е „дошло до гуша“.

Водолей
Трябва да имате конкретни планове и желания. Стъпка встрани ще ви вкара в неприятности, така че избягвайте изкушенията. Колкото по-умно се държите във финансовата сфера, толкова по-бързо ще получите парите си.

Логичният подход към битовите проблеми ще ви позволи да ги разрешите по-бързо от обикновено. С близките са възможни търкания и несъгласия.
 
Риби
Умствената работа днес ще ви се отдава много по-лесно, отколкото физическия, така че не се разкъсвайте между многобройните предложения. Активността е с добро качество, но не винаги.

Тези зодии са магнит за пари

В любовта е необходимо да анализирате случващото се. Но резултатът от това ще бъде много ефективен. Връзката с избраника ще се подобри.