Овен
Днес е възможно да направите успешна покупка. Само не се опитвайте да вършите всичко наведнъж, иначе грешките ще бъдат много тежки.

В областта на любовта ще трябва да вземете решение за себе си и избраника. Но бъдете емоционално сдържани и разсъждавайте спокойно. Ако планирате пътуване, то ще бъде незабравимо.

Телец
Възможен е успех в различни области на знанието. Ако имате опит, споделете го с колеги. В никакъв случай не трябва да мързелувате, а да действате със сила и ентусиазъм.

Физическата ви активност може да не бъде на нужното ниво. Особено ако не се чувствате добре по отношение на здравето. Пазете се от настинки.

Близнаци
Очакват ви постижения, професионално развитие и много нова информация. Ако сте упорити, ще се справите успешно с изпитите, които ще ви предостави съдбата.

Зодиите, които нямат приятели

Има шанс да си намерите работа, която в бъдеще ще донесе много перспективи. Семейните трябва да изключат егоизма и да станат по-меки в общуването с близките.
 
Рак
Трябва да бъдете по-амбициозни, ако въпросът касае нова позиция. Никой няма да ви съди, само ще увеличите авторитета си милион пъти.

От опасни моменти, свързани със закона, ще ви избави близък приятел. Но ако продължите да се държите грубо и действате необмислено, ще имате проблеми. Между другото и финансови.

Лъв
Може спокойно да смените професията си и да преминете от думи към действия, вместо да чакате подходящото време. В противен случай ще останете без изгодни предложения и финансови ползи.

Не спорете с тези, които са по-възрастни и по-мъдри от вас. Вечерта ще трябва да се грижите за близките си повече отколкото за себе си. Но това е благородна кауза.
 
Дева
Не преувеличавайте проблемите, които може да решите без външна намеса. По принцип те ще са от личен характер, което може да доведе до конфликт с избраника. Ако се чувствате морално уморени, по-добре си починете.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Желателно е да е далеч от дома, сред природата или на вилата. Вечерта е възможна среща със стар приятел.

Везни
Може да прибегнете до авантюри и рискове, за да постигнете успех. Колкото и да е странно, това ще е единственият начин да се докажете в живота. Успешно ще се развиват сделки, преговори и кореспонденция в интернет.

Вечерта е по-добре да прекарате у дома със семейството. Особено ако имате битови проблеми и неотложни ремонти, които отдавна ви напрягат.

Скорпион
Очакват ви светли промени в живота, но спокойствие от този ден не чакайте. Необходимо е внимание при работа с документи. Възможни са скрити капани, затова се опитайте да ги намерите преди колегите.

Внимавайте много с тези зодии, готови са да ви предадат в най-трудния момент

Лечението на хронични заболявания ще бъде ефективно. Особено ако използвате доказани методи.
 
Стрелец
Може да решите стари проблеми, който отдавна ви тежат. Не разчитайте на големи печалби, задоволявайте се с това което заработвате. Неприятна ситуация е възможна на работното място. Ако обърнете внимание на незначителните проблеми, ще постигнете заветните си цели. След бурята в семейството чакайте затишие.

Козирог
Възможни са пререкания с колеги. Въпреки че много от тях, напротив, ще се държат с вас отстъпчиво и внимателно. Дяволът не е толкова черен, чували ли сте тази фраза? Така че не е необходимо да устройвате драма там, където такава не може да съществува.

В любовта може не само да признаете чувствата си на любимия човек, но също така и да направите дългоочаквано предложение.

Водолей
Може многократно да чуете критики от страна на шефа. Е, и какво страшно има в това? Главното е да го гледате в очите и да не го прекъсвате.

Жените от тези зодии пленяват с лекота сърцето на всеки мъж, но винаги са сами

Ако даде конструктивни предложения, ще трябва активно да ги реализирате в работата. Трябва да сте по-предпазливи, по пътя и в битовата сфера.

Риби
Възможни са проблеми, които значително да променят хода на текущите събития. Дори няма да разберете как нещата ще тръгнат в различна посока. Финансова печалба може да дойде от най-неочаквана страна.

В любовта не трябва да правите планове за бъдещето. Всички те ще се провалят поради собствената ви неувереност във вашите възможности.