През март месец, 2017 звездрите предвещават да бъде успешен за много от зодиите. Първият пролетен месец ще бъда много късметлийски, при положение, че зодиите сами се впрегнат в активно поведение, за да се случат нещата.

Щастието ще се усмихне на тези, които работят усърдно и се стремят да гледат с усмивка към утрешния ден. Всичко ще е наред, когато първо повярваме, че ще бъде така! Прочетете сами за вашата зодия и разберете какво ви очаква, като разбира се, е нужно и вашето активон участие в процесите, свързани с живота ви. 

Месечен хороскоп за март Овен

Представителите на зодия Овен, през март 2017 г. биха могли да разчитат на комбинациите, които планетите създават. Слънцето, няма да ви остави и ще ви даде най-подходящата стратегия, докато Сатурн, ще ви предостави постоянство и непоколебимост.

В работата през март, няма да има нищо друго освен проблеми, поне така, ще ви изглежда. Разбира се, ще има и напредък, но с необходимото ниво на мотивация, тогава вашите постижения в тази сфера, може да станат наистина фантастични. При никакви обстоятелства не трябва да се ограничавате. Разбира се, трябва да сте внимателни, но не в смисъл, да си слагате определени граници, а по-скоро да не губите напразно ресурси. Няма смисъл да поставяте акцент върху персонала, сега не е време за разрастване на бизнеса. Наблегнете на качеството, а не на количеството. Не бъдете слаби във взаимодействието с конкурентите си, но и не се самозалъгвайте или в противен случай сами ще си бъдете виновни, взимайки желаното за действително. През този месец, особено към средата му, вашите възможности ще нараснат значително и тук става дума, преди всичко за интензивност на знанията ви. Това е важно да се разбере, от тези, които работят за себе си. За тези, които не разполагат със собствен бизнес, шанса, ще бъде свързан с обстоятелствата до известна степен, но риска да направите грешка, ще бъде по-малък. Марс, ще напомни за себе си, към края на месеца. Не се поддавайте на провокации, не заемайте пари, колкото и да ви е трудно, тъй като това ще доведе до още по-големи финансови загуби.

На "романтичния фронт", през март, ще бъдете зарадвани с нови "любовни" постижения. Ситуацията не се отнася само до тези, "не обременени" със семейни връзки. В действителност и тези, които вече имат "половинка" от дълго време, ще имат доста възможности за разширяване на списъка на своите "романтични победи". Дали това е необходимо, е изцяло друг въпрос. За много хора, морала и честта, не представляват нещо важно, в действителност, много дори не вярват на подобни понятия! Как ще действате, ще зависи изцяло от вас. Звездите предсказват успех и постижения, хармонични отношения, както и създаване на добра атмосфера в семейството. Ако тайните излязат на яве, това няма да е скоро и това е факт. Но не забравяйте за Марс, който в този момент, ще е близо до Луната. Те просто може да ви провокират и новото познанство, може лесно да се превърне в "капан". Само внимание, няма да е достатъчно тук - само солидната морално / етична основа, ще ви позволи да излезете победител.

Месечен хороскоп за март Телец

За представителите на зодия Телец, март 2017г., ще бъде месец на нови постижения и изненадващи, непредвидени ситуации. В този етап от живота, ще трябва да се доверявате повече на интуицията си, тъй като информацията с която ще разполагате, ще е минимална.

Ако говорим за сферата на работата в по-големи подробности, през първия месец на пролетта, ще искате да действате ясно и по най-неочакван начини. Така да се каже, ще действате целенасочено, без двусмислици, но от друга страна, вашите инсинуации може да изглеждат наистина ... оригинални. Не позволявайте това да ви притеснява! Ако искате да започнете свой собствен бизнес, но хората около вас ви говорят:"Трудно е, има много конкуренция ..." не слушайте никого - просто го направете. Настройте вашия проект в съответствие с реалностите на света около вас, адаптирайте се, но не се престаравайте. Това е добра тактика, която ще ви осигури доста бърз старт. Първият пролетен месец е добър за такива "каскади", както и за всички нови начала. В определени моменти, ще бъде логично да се доверявате на инстинктите си, а не на рационални аргументи, но разбира се, трябва да правите това внимателно. Юпитер може да попречи на изпълнението на вашите планове. Колегите или бизнес партньорите, може да не ви разберат, но не се разочаровайте твърде много от това. Опитайте се, да им обясните всичко, стъпка по стъпка. Не се поддавайте на провокацията на обстоятелствата, ако загубите самообладание, ще означава, че губите инициативността си.

Що се отнася до сферата на личните взаимоотношения, едно нещо може да се каже: през март, ще получите това, което искате, но с определени условия. Тези, които имат собствени семейства, ще се окажат в най-благоприятна позиция - в рамките на дома, няма да имат никакви съществени конфликти. Критични ситуации могат да бъдат идентифицирани „отвън“, от роднини, с които вие слабо общувате. Въпреки това, ще е достатъчно, да помислите и да изберете най-лесният вариант за решаване на конфликта. Тези, които не са семейни, ще трябва да направят избор, може би повече от един. Обстоятелствата е малко вероятно да ви принудят да избирате между две връзки, трудността по-вероятно, ще е свързана с определяне на най-оптималния план за действие. Доверете се на чувствата си, нека емоциите ви да ви водят и няма да сбъркате. Само не забравяйте, сега Юпитер, ще е негативен и лесно би могъл, да ви вкара в капан. Също не забравяйте да пазите известна безопасност, не поемайте рискове в името на инстинктите си, в противен случай може да си причините значителни вреди.

Месечен хороскоп за март Близнаци

Представителите на зодия Близнаци, през март 2017г., ще имат достатъчно късмет, защото основният им небесен благодетел, ще е Сатурн, който ще е в силна положителна позиция. За съжаление, като знак на елемента въздух, няма да сте в състояние да получите допълнителна подкрепа, но наличните предимства, ще ви бъдат напълно достатъчни.

Що се отнася до работата, през март, ще може да приложите на практика това, за което сте предназначени, но това ще изисква от вас значителни усилия. В началото на месеца, е логично да се вгледате внимателно във възможности си, но и да съхраните ресурсите си, до времето когато ще са ви нужни. Започвайте нещо ново постепенно и внимателно, без резки движения, в противен случай ще се дестабилизирате. Към средата на месеца, активността в обкръжаващата ви среда, ще расте и вие ще трябва да следвате примера и. По този начин, към края на месеца, ще пожънете успех, особено тези, които работят за себе си. Нивото на отговорностите ви ще расте, но с това и доходите ви ще се увеличат, най-малкото потенциалните ви доходи. Въпреки това, с цел да реализирате всичко, ще трябва да действате в съответствие с променящите се обстоятелства. В тази връзка адаптивността и "голямата уста" ще ви бъдат от полза. Тези, които имат собствен бизнес, ще се справят успешно с конкурентите си, но през втората половина на месеца, ще бъде необходимо да увеличите бдителността си. Ако не планирате разширение, опасността ще бъде минимална, но това е добро време за развитие, така че би било по-добре да не стоите на едно място. Единствено проблем, може да създаде планетарната комбинация на Марс и Луната. Не позволявайте на чувствата си да вземат надмощие и не започвайте проекти, за които не сте имали време, добре да проучите. Ако времето ви е ограничено, си вземете почивка и първо помислете, но не правете рисковани опити. По този начин резултатът, ще бъде най-благоприятен за вас.

През март в сферата на чувствата и емоциите, ви очаква един доста непостоянен период. Динамичният период, няма да се отклонява от основните тенденции, но от началото на месеца до края му, ситуациите около вас, може да се променят радикално. През първите дни на месеца, може да бъдете изключително търсени от противоположния пол, след това "страстта" ще умре внезапно, но към края на месеца, всичко ще се върне към първоначалните си позиции. Може също нещата да се развият наобратно, но това няма да има особено значение. Не се опитвайте да направите впечатление на хората около вас, особено на тези, които не познавате (по-точно, тези, от които не знаете какво може да очаквате!). На този етап показността, ще убие всяка връзка в начален стадий, докато искреността, ще ви помогне да преодолеете негативните препятствия, поставени ви от Луната. Всичко не е задължително да се случва в резултат на рационален анализ, но и не си губете разума, в противен случай рискувате да изпаднете в неудобно положение.

Месечен хороскоп за март Рак

През март 2017 г., представителите на зодия Рак, ще бъдат подкрепени от Луната и Сатурн в специална степен, а с такава мощна комбинация, ще могат напълно да разчитат извънредните събития, да се развиват в положителна посока.

Още в самото начало на март, доста бързо, ще определите посоките, които ще са приоритетни за вас. Не губете време, действайте в съответствие с приетата тактика и взимайте решения тук и сега. Вашите широкообхватни стратегически планове, също трябва да вземете под внимание, но само косвено, защото обстоятелства ще бъдат доста динамични (в смисъл, неустойчиви). Във всеки случай, изборът е ваш, но трябва да разберете, че отговорността, може да е по голяма от вашите възможности. Вие няма да имате толкова много ресурси сега, но с тях ще бъдете в състояние да постигнете резултати, които значително надхвърлят всичките ви предишни постижения. Това ще ви научи много, най-вече как да разпределяте натоварването компетентно. Разбира се, това до голяма степен се отнася за тези, които работят за себе си. За тези, които не разполагат със собствен бизнес, всичко ще се развива без съществени отклонения от добре утъпканите пътища. Просто бъдете внимателни: възможни са конфликти с преките ви шефове, а - за тези, които работят за себе си - с бизнес партньори. Марс ще ви провокира, да правите необмислени стъпки. Не крийте нищо от съюзниците си, в противен случай ще претърпите пълно поражение.

На "романтичният фронт" ситуациите през март, ще се развиват по-определено, но и изненадващо. Много е вероятно, в началото на месеца, да получите важна новина, а към средата, да направите някои съдбоносни решения. Нито в първият, нито във вторият случай ще ви бъде необходимо, да разрешавате някакви спорове, но в края на месец март, семейния ви кръг може да бъде обект на определен риск. Бъдете открити и не позволявайте на емоциите да ви смажат. Новите контакти, е малко вероятно да доведат до нещо съществено, но старите приятели, ще се разкрият в неочаквана светлина (от положително естество, може да се каже). Марс ще се опита да ви провокира, срещу някой във вашата среда. Не влизайте в конфликти без реална причина, въздържайте се, дори и да сте на сто процента прави. Решавайте проблемите дипломатично, в противен случай рискувате да загубите контакт с някой близо до вас.

Месечен хороскоп за март Лъв

За представителите на зодия Лъв, март 2017 г. ще бъде положителен период, ориентиран към комплексно развитие във всички сфери на живота. Слънцето и Плутон, ще работят в тясно сътрудничество, за да ви осигурят по-благоприятно стечение на обстоятелствата. Важно е да се отбележи, че вашето внимание ще бъде разпределено равномерно, между сферата на работата и тази на личните въпроси.

В сферата на работата, през март, може да разчитате на значителен финансов растеж. Някои от вас, ще бъдат в състояние да преминат на нова позиция, а за тези, които не работят за себе си, това ще означава, на първо място, по-висока и по-престижна длъжност. Ако сте готови да разширите своята сфера на отговорност, ако искате да работите и съответно да печелите повече, още в началото на месеца, ще разберете ясно кой обстоятелства работят за вас. Към средата на месеца, света около вас може да бъде доста дестабилизиран, но това няма да повлияе на работата ви, дори и в най-малка степен. Важното е, да не се отказвате при първия знак за опасност. Тези, които имат собствен бизнес, ще могат да се върнат назад във всеки един момент, за да оценят възможностите си. Няма нищо странно в това, събирането на сила, е важен момент по пътя към победата. Тези, които не работят за себе си, както вече бе споменато, може да преминат на нова позиция и е възможно, това повишение, да бъде доста неочаквано за вас лично. Възможно е на предишен етап, да не е имало ясни индикации за това, но поради тази причина ситуацията ще бъде два пъти по-приятна. Поради позицията на Уран, ще ви бъде необходимо, да пазите силите си за края на месеца. Не позволявайте да се разконцентрирате, така ще загубите чувството си за посока. Дори и при пълен успех, пазете бдителност, в противен случай може да станете жертва на злополука.

В романтичната сфера, март, ще бъде също толкова положителен, но тук за разлика от сферата на работата, трябва да вложите много повече време, специално за комуникация. През първата половина на месеца, е вероятно, да се появят цяла поредица от ситуации, който ще имат почти съдбоносно значение за тези, които са близо до вас. За вас те няма да се окажат толкова важни, но вие ще разберете веднага какво се има предвид. Активирайте дипломатичните си способности, докажете себе си, ако е необходимо, бъдете човек, това, ще искат да виждат във вас за известно време, дори ако това е малко против реалното състояние на нещата. По този начин може бързо да туширате, всеки потенциален негативизъм и да осигурите на семейството си, мир и спокойствие за дълго време. За необвързаните шансът, да срещнат "втората си половинка" не е голям, но това не означава, че нямате шанс за кратка, но ярка романтична връзка. Само не забравяйте, че Уран може изведнъж да ви попречи. Слушайте сърцето си, а не инстинктите. Не поемайте рискове, ако това не е необходимо или нямате належащи причини, тъй като на този етап, риска няма да ви донесе нищо добро, а ще доведе само до негативни последици.

Месечен хороскоп за март Дева

През март 2017 г., родените под знака на Дева, няма да се сблъскат със ситуации, които няма да бъдат в състояние да разрешат. На сегашния етап от живота, победата ще бъде естествен резултат от компетентната и навременна работа, въпреки че, разбира се, това не означава, че "рога на изобилието" ще се излее за вас.

В сферата на работа, през март, трябва да поставите специален акцент върху чисто техническата част. Става въпрос за модернизиране на производството, откриване на нови клонове, разширяване, но с помощта на сътрудниците. С разширяване на знанията си в бизнеса, ще сте в съгласуваност с позициите на вашите небесни благодетели и Червеният петел, който сега контролира цялата 2017 г. Това не се отнася само за онези, които работят за себе си, тези, които нямат собствен бизнес, също може да постигнат равни резултати, важното е, къде ще насочите силите си. За вас най-добрият и благоприятен вариант, ще бъде, да станете по-инициативни. Направете усилие и докажете на шефовете си, значението на вашите проекти, сега ще имате по-добри шансове за получаване на допълнителни "бонуси", премия или нещо в тази насока. Просто бъдете внимателни в процес на изпълнение на плановете ви. Влиянието на Нептун, лесно може да съсипе всичко и да загубите равновесие. За да предотвратите това, при никакви обстоятелства не трябва да приемате на доверие, думите на някого. Проверявайте всичко, в което не сте сигурни в противен случай рискувате да загубите своята позиция.

В началото на пролетта, ще имате голям шанс, да спечелите вниманието на човека, на когото сте фокусирали своите емоции от дълго време. Така да се каже, необвързаните от вас, ще имат добри шансове за ярка и успешна романтична връзка с последния обект на тяхното обожание. За това вие просто, трябва да се държите напълно нормално. Когато става въпрос за проблемите на семейните, тези, които вече имат "половинка" може да се отпуснат и забавляват. През март, не са предвидени особени трудности в това отношение. Единственото нещо, което си струва да се спомене са няколко лични аспекти. Тоест вашата лична неприязън към един от вашите роднини, е по-добре да пазите някъде дълбоко в себе си. Влиянието на Луната, може да бъде доста разрушително сега, но само ако го допуснете. И има само един начин да позволите такива неща да се случват: да изпуснете нервите си и да загубите самообладание, да крещите на някого, без ясна причина, изразявайки "всичко, което мислите" на лице, което всъщност е много важно за вас. Бъдете внимателни в такива моменти.

Месечен хороскоп за март Везни

Представителите на зодия Везни, през март 2017г., може да разчитат на подкрепата на своите небесни покровители, но независимо от това, вие ще трябва да свършите лъвския дял от работата.

За много от вас, нещата в работната сфера през март, ще изглеждат малко по-динамични от февруари. Но това е само на пръв поглед. Най-истински важните процеси, ще се проведат "в кулоарите" или на места, които са скрити от "нетренирано око". За вас всичко това няма да бъде проблем, защото вие знаете ясно какво искате, поне звездите говорят за това. Във всеки случай, това ще бъде добро време за изпълнение на вашите собствени лични проекти. Между другото, много от вас, ще започнат свой собствен бизнес сега, въпреки че някои просто ще променят работното си място. Не се страхувайте от радикални промени, в първия пролетен месец, всичко ще бъде за добро, дори и да не може веднага да разберете това. Не поставяйте акцент върху техническата страна, а по-скоро на субективната. Например, сега ще по-важно да обърнете внимание на клиентите или потенциалните си партньори, а нюансите да отработите по-късно. Само не отлагайте решенията на важни въпроси за дълго време, правете всичко тук и сега. Ако имате възможност, направете усилие и проведете всички важни преговори този месец, но се пазете от влиянието на червената планета. Марс, може да предизвика конфликти. При никакви обстоятелства не трябва да се опитвате да показвате силата си, по-скоро им позволявайте да ви подценяват, в противен случай ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

По отношение на "романтичния фронт" март, ще бъде силен месец, което е логично, тъй като Венера, ще промени неблагоприятно си положение и ще заеме неутрална позиция. Това означава, че ще ви бъде много по-лесно да приложите това, което сте планирали, отколкото всеки друг път. Но "по-просто", обикновено не означава да не влагате никакви ресурси. Колкото повече усилия правите, толкова по-лесно ще бъде. За семейните, това означава, в началото на месеца, да обръщат повече внимание на тези, които са близо до тях. Без значение колко са субективни реакциите на членовете на вашето семейство, за развитието на ситуациите около вас, не ги оставяйте да предприемат непланирани действия. Гледайте трезво на нещата и не бързайте да си правите заключения. Добре е да не се увличате, но в същото време не се срамувайте, да действате доста радикално и дори жестоко, ако се наложи. Необвързаните, ще получат логично развитие на вече съществуващите тенденции и е възможно, някои от тях да срещнат любовта, но тук гаранция няма и всичко е във ваши ръце. Важно е, да се отнасяте към новите познанства с особено внимание, особено ако не сте се запознали сами, а някой друг ви е запознал. Не бързайте да спечелите уважението и доверието на нови приятели или дори нови роднини. Не е задължително, някой да ви навреди, но заради влиянието на Марс, трябва да внимавате, като избягвате проблемни ситуации.

Месечен хороскоп за март Скорпион

За представителите на зодия Скорпион, първият пролетен месец, всъщност ще бъде доста успешен, особено когато става дума за сферата на работата. Ситуациите, може да се развиват доста динамично и да срещате нови обстоятелства буквално всеки ден.

През март, много от обстоятелствата в работата ви, ще се разгръщат по неочаквано благоприятен начин. Това е добре, но не трябва да изграждате стратегията си върху тях. Трябва да разчитате на себе си, като не забравяте една мъдрост: "Не се оплаквайте на Бог, че сте в беда, кажете на неприятностите, че сте с Бог". Небесните ви благодетели, няма да ви оставят без подкрепа, но няма да вършат цялата работата вместо вас. Ако работите за себе си, обърнете внимание на инициативата на колегите си. На този етап е важно да приложите компетентна политика спрямо персонала, тъй като това ще ви позволи да подобрите значително конкурентоспособността си. Не губете ресурси напразно, а се развивайте в посоките, които изглеждат обещаващи за вас лично. Тези, които нямат собствен бизнес, е добре да оставят ръководството на техните преки шефове. На този етап тези, които определят обхвата на задачите ви, ще са на "сто процента" прави, дори ако веднага, не може да разберете това. Като цяло, активността на собствените ви действия, трябва естествено да нарасне, към края на месеца. Само не отивайте твърде далеч, и не се "замайвайте“ от успеха. Луната и Марс, ще ви влияят така, че ще сте близо до егоизмът. А така резултатите няма да бъдат обещаващи.

В сферата на личните взаимоотношения, през март, ще трябва да покажете самоконтрол и дипломация. Вие веднага ще разберете кои проблеми могат да бъдат решени на място и кои изискват дълго прилагане на най-различни методи. Комбинирайте подходите, но направете усилие да не губите представа за това което се случва, защото понякога в крайна сметка забравяме причината, заради която сме тръгнали в определена посока. Нещо подобно може да се случи на някой близо до вас сега. Бъдете нежни и внимателни, колкото е възможно. Ако не сте сигурни в себе си, не си играйте с "психологията", просто осигурете морална подкрепа, на лицето, което има нужда. Най-разнообразни ситуации са възможни, но нито една от тях, няма да изисква свръх усилия. Необвързаните сега, ще бъдат особено романтични и това ще им даде предимство в битката за сърцата на "красивите дами" (или господа). Въпреки това, не трябва да забравяте, че самоограничението, далеч не винаги е уместно. Луната ще ви подтиква към демонстрация на емоциите, а понякога това може да бъде добре дошло. Но не прекалявайте, в противен случай просто ще добавите масло в огъня.

Месечен хороскоп за март Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, може да разчитат на цялостна подкрепа от своите небесни покровители през март 2017 г. Факт е, че Юпитер и Венера, двете планети, които ще оказват висока степен на влияние върху живота на Стрелците, не само ще бъдат силни от енергетична гледна точка на този етап, но и заемат изключително положителна позиция.

В работата през март, ще се радвате на нови перспективи. Още в началото на месеца, цялата гама от достъпни възможности, ще се разгърне пред вас. Ще трябва да решавате доста бързо, защото в средата на месеца, възможностите ще отстъпят път на процеса на изпълнение. Това означава, че този период, идеално ще подхожда не за планиране, а за изпълнение на плановете. Никой не казва, че нещата няма да работят за вас, ако решите да размените местата. Но най-ефективни може да бъдете, ако следвате основните тенденции. Не се притеснявайте, ако трябва да направите доста радикално решение, което не е по ваш вкус. Когато придобиваме нещо, ние винаги жертваме друго и това няма да се промени. По-добре е да се съсредоточите върху развитието на бизнеса си, защото първият пролетен месец е традиционно добър за разширяване на предприятията и за създаване на допълнителни мощности. Ако не работите за себе си, положете усилия, за да бъдете толкова активни, колкото е възможно, тъй като вашите инициативи, ще са много важни в момента. Но не си позволявайте да се увличате, избягвайте фамилиарността, в противен случай влиянието на Меркурий ще вземе връх и вие ще се спънете.

Нещата в сферата на чувствата, емоциите и личните преживявания, ще се развиват също толкова продуктивно през март, особено ако отстъпвате, така да се каже. Това ще бъде един добър момент, да обмислите нещата отново, да разгледате ситуацията отвън и оцените потенциалните рискове. Вашите приятели и близки ще бъдат с вас и това е важно. Новите запознанства, е малко вероятно да прераснат в нещо значимо в живота ви. В семейния кръг е вероятно, появата на трудни ситуации във връзка с традиционният сблъсък на поколенията. Няма нищо необичайно в това, но ще трябва да се ограничите, особено в процеса на комуникация с родителите. В определен момент, необвързаните от вас, ще трябва да направят сериозен избор. Не всичко ще зависи от вас, но ще има и неща които, ще зависят. Малко вероятно е, това да се отнася до "втората половинка" – по-вероятно е, това да бъде чисто етична дилема. Но нейното значение не бива да се подценява. Поради позицията на Меркурий, трябва да обърнете внимание на вашите парични отношения с приятели. Не заемайте пари дори и от тези, които са най-близо до вас, не участвайте в каквито и да било рисковани начинания, в противен случай ще загубите не само пари, но и приятели.

Месечен хороскоп за март Козирог

През март 2017г., представителите на зодия Козирог, ще се борят срещу обстоятелствата, ще печелят систематично и ще вливат прилив на позитивност сред заобикалящите ги. В действителност, за вас това ще бъде доста изненадваща тенденция, но позицията на Сатурн, основният ви небесен благодетел, ще определя настоящият етап от живота ви, по точно този начин.

По отношение на работата през март 2017 г. , положителното влияние на Сатурн, ще се прояви в засилената динамика в началото на месеца. Не се притеснявайте, вие ще бъдете подготвени за променящите се обстоятелства, въпреки че, разбира се, няма да боли да "персонализирате" адаптивността си, така че да сте в състояние да вземете с „един удар" повече възможности. Средата на месеца, ще бъде малко по-малко активна, тъй като известният напредък и планирането, ще заемат мястото на неуморното развитие. Третият период на месеца, ще бъде естествен завършек на цикъла и ще ви позволи да получите това, което искате или по-голяма сигурност, от това, което заслужавате. Няма смисъл да се пресилвате, тъй като ще имате достатъчно сила, за да преодолеете всички възможни проблеми, в рамките на естественият си ритъм, без да ускорявате потока на събитията. Тези, които работят за себе си, трябва да обърнат внимание на чисто техническата страна на въпроса. Това означава, че това може да е свързано с предотвратяване на небрежност от страна на служителите, внезапна проверка на техническото оборудване в отдалечени клонове или нещо в тази насока. Тези, които нямат собствен бизнес, може да разчитат на подкрепата на колегите си при изпълнение на особено трудни проекти. Само не делегирайте отговорностите си на другите и не намалявайте бдителността си, тъй като Марс веднага ще се възползва от това. Трябва да бъдете спокойни, но фокусирани, в противен случай може сериозно да се върнете назад в развитието си и след това, ще ви бъде трудно отново да върнете загубените си позиции.

Що се отнася до емоционалната сфера, през март е препоръчително, да не се спирате на това, което вече сте постигнали дори когато изглежда, че сте "притиснати" от ситуациите. Нови запознанства ви очакват, но старите приятели, също ще ви изненадат по някакъв начин. Това може да бъде, от решаващо значение за някои от вас, защото най-накрая, ще получите вниманието на някой в близката ви среда и ще постигнете истинско щастие. За семейните, този период, също ще бъде много динамичен. Един отличен вариант е да заведете семейството си навън сред природата. Разбира се, сега не е май, но ако пожелаете, винаги може да намерите възможности. Чист въздух и далеч от шума и суетата на града, ще бъде само във ваша полза, няма съмнение за това. Конфликтите, ще изчезнат от само себе си и дори няма да го забележите. Но бъдете внимателни в края на месеца. Влиянието на Марс в комбинация с позицията на Луната, може да доведе до конфликтни ситуации във връзка със сблъсъка на интереси. Ако цените приятелите си, отстъпете. Все пак, това няма да е от жизненоважно значение.

Месечен хороскоп за март Водолей

Представителите на зодия Водолей, през март 2017г., е малко вероятно да влязат в ситуации, от които няма да бъдат в състояние да излязат. В тази връзка е важно да се спомене, две точки. На първо място, благодарение на изключително позитивното позициониране на Сатурн и Меркурий, вашите ключови благодетели, конфликтите ще бъдат минимални на брой. На второ място, в повечето случаи обстоятелствата, ще се разгръщат във ваша полза, което не може да бъде нищо друго освен приятно за вас.

През март в сферата на работата, всичко, ще бъде успешно. Друг е въпросът до каква степен, точно ще решите този или онзи въпрос и до каква степен, ще се държите натрапчиво или като професионалист. Сега в този период, вашата мотивация и вроденото ви внимание, за което понякога забравяте - ще играе голяма роля. Не трябва да се ръководите от обкръжението ви, само собствените ви мисли, преживявания и планове, трябва да определят сега бъдещото развитие на бизнеса ви. Ако е необходимо, се върнете назад и помислете, но само в началото на месеца. Към средата, ще трябва да действате и постоянно да разширявате мащабите на своята активност. Ако не работите за себе си, просто правете това, което трябва, без излишни дискусии. Това ще ви позволи да освободите време и ресурси, за изпълнение на ваши собствени инициативи. Дръжте устата си затворена и комуникирайте, но с мярка. Марс лесно, може да използва това срещу вас и ако кажете нещо напълно излишно, бихте могли да се изправите през продължителни проблеми.

На "романтичният фронт" такива предупреждения, ще бъдат излишни. През март, ще може да кажете на своите близки и приятели, всичко, което мислите и те ще го възприемат положително при всеки случаи. Всичко е относително, разбира се и е малко вероятно, всички с който се запознаете, да останат с вас завинаги. Въпреки това, в момента необвързаните от вас, могат да започнат нови отношения, които ще бъдат, не само много продуктивни, но и ще ви позволят да реализирате своите желания в дългосрочен план. Дори може да се надявате, че вашата нова любов, ще издържи всички изпитания и ще бъде за цял живот. Семейните, ще бъдат щастливи, тъй като някой фундаментални промени, ще се проведат непосредствено около вас този месец. Това може да бъде, нов член на семейството и не става дума непременно за раждане на дете, семейството може да нарасне по други, не по-малко положителни начини. Само не се увличайте от алкохолни напитки! Като цяло, в настоящия етап от живота трябва да посрещате и най-лудите новини с ясна глава. Негативността на Слънцето, която ще е слаба, но ще се поддържа от енергията на Марс, може да унищожи всичките ви планове, ако сте невнимателни и разсеяни.

Месечен хороскоп за март Риби

През март 2017г, представителите на зодия Риби, ще бъдат подкрепяни от Венера и Сатурн, въпреки факта, че последният обикновено няма особено топли чувства, към представителите на този зодиакален знак. Като цяло, такова необичайно дуо, ще ви даде доста възможности, повечето от които ще се окажат наистина изненадващи и важни.

Тези, които имат собствен бизнес, ще срещнат множество възможности и събития през март, които може да се сменят доста бързо по време на живота ви. Но далеч не всички от тях, ще се окажат много важни, особено когато става въпрос за творческите ви проекти. Сега не се препоръчва да се разсейвате от набелязаните планове, защото ясно обмислената стратегия, ще бъде по-успешна във всички случаи, отколкото пробив, без необходимата подготовка. Бъдете внимателни с политиката си спрямо персонала, не позволявайте да ви напуснат специалисти, които са наистина необходими за вас. Бъдете комуникативни и откровени, тъй като сега, може би е време да се превърнете в "добрият шеф". Тези, които не работят за себе си, могат да бъдат сигурни, че шефовете ви, няма да поставят пред вас нерешими или дори обективно трудни задачи. От една страна, това ще ви даде възможност, да не си правите планове в работата. В същото време, ще освободи време за това, което наистина искате да правите. Просто бъдете внимателни с инвестициите. Поради позицията на Меркурий, далеч не всичките ви начинания, сега ще бъдат успешни. Като цяло, този месец няма да е най-благоприятния за започване на бизнес. Запомнете това.

В сферата на личните взаимоотношения, март, ще бъде невероятен месец. За мнозина, това ще бъде един вид "звезден час" и това всъщност е добре, тъй като периода ви обещава редица предимства. Не се давайте на конкурентите си при никакви обстоятелства! В определени моменти, може да ви изглежда, че ситуацията не се развива във ваша полза. И тогава, какво? Това не е извинение, за да се откажете, особено след като вече може да разчитате, на радикална промяна на съпътстващите обстоятелства във всеки един момент. Но това не е само надежда, това е още една причина да бъдете активни и да се движите с увереност напред. Необвързаните от вас, вероятно ще си направят много важни заключения, които ще окажат пряко влияние върху бъдещия им живот. Не поемайте рискове, ако те не са наистина необходими и по-специално, не рискувайте отношенията си с приятели. Позицията на Меркурий, както вече бе споменато, може да развие нещата така, че те изобщо да не са във ваша полза. Това означава, че именно финансовите въпроси, биха могли да попречат на приятелството. Бъдете внимателни, за да избегнете двусмислени ситуации.