В месеца на Стрелеца ще разгледаме едни от най-любимите десерти на представителите на тази зодия. Представителите на този знак са огнени, много чувствени и често обичат експериментите. Това се отнася и до предпочитанията им в кухнята.

Смело можем да твърдим, че стрелците са едни от най-големите чревоугодници. За родените под този знак десертът е задължителна част от процеса на хранене. Затова и вкусът им е толкова изискан именно към десертите. Ако сте решили да впечатлите Стрелеца с някоя обикновена шоколадова торта или кексче, по-добре се откажете. Той е истински ценител на хубавата и изтънчена кухня. Ето и някой от любимите десерти на представителите на зодия Стрелец, избрани от най-голямата международна компания за доставка на храна foodpanda.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

  • Шоколадово суфле – Стрелците са изтънчени и избират само най-качествените ястия, именно заради това на челната позиция се нарежда шоколадовият десерт.
  • Шоколадови трюфели – За никого не е тайна, че трюфелите са едни от най-фините и изтънчени шоколадови десерти. Ето защо се нарежда и сред любимите на Стрелеца.
  • Торта Линд – Торта с фин крем от млечен шоколад, полят върху основа от ароматно Брауни е перфектният завършек на обяда за огнен знак като Стрелеца.
  • Шоколадов кекс с орехи – Шоколадовият кекс е едновременно лесен за приготвяне и в същото време толкова вкусен за хапване.
  • Домашен шоколадов чийзкейк с боровинки – Съчетанието на боровинките с шоколада придават леко кисел привкус, което кара Стрелеца да изпадне в екстаз от това шоколадово изкушение.
  • Шоколадови мъфини – И последно, но не на последно място са класическите мъфини, покрити с шоколадова глазура и настъргани кокосови пръчици.