Овен – Периодът на ограничения и стагнация приключва и до края на седмицата ще са преодолени много препятствия. Без много усилия през този период вие постигате това, което искате.


Вие сте много близо до целите си, има възможност да защитите своята гледна точка и да укрепите своите позиции.

Може да има провокации и пречки от страна на конкуренти, съперници, но това ще засили още повече желанието ви за лични постижения през този период.

Вашият социален живот и приятелства, както и всякакви групови ангажименти, в които участвате, изискват особено внимателно отношение и предпазливост.

Животът на 4 зодии ще се преобърне тотално

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –1, 2, 7

Телец – Вашият дух бавно се събужда от зимната хибернация. Тази седмица може да се увеличат работните ви отговорности.  Бъдете нащрек, може да се появят нови източници на доходи.

Това е времето, когато някои мечти и надежди се сбъдват. В брачните отношения може да се сблъскате с някои предизвикателства.

Не изпращайте гневни смс-и на партньора си, когато сте ядосани. С приятелите се установяват топли отношения на доверие, възможно е сътрудничество с един от тях или романтична връзка в приятелски кръг. Погрижете се за здравето си.

Благоприятни дни – 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Близнаци – Началото на седмицата може да бъде предизвикателно и стресиращо, а планираните задачи не могат да бъдат изпълнени навреме.

Но от 4 март ситуацията ще се подобри значително - Марс, планетата на активността, инициативността, физическата сила, влиза във вашия знак.

Ако искате да обърнете страницата и да започнете от нулата, тогава можете да го направите. Използвайте неговата сила за личностно израстване. Бъдете по-внимателни към здравето си през седмицата (и въобще през март), вероятността от настинка е голяма.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Рак – Промените в настроението, нестабилността на чувствата и здравословните проблеми са характерни за тази седмица.

Препоръчително е да се пазите от необмислени думи и решения. Опитайте се да не бъдете водени от емоциите си. Това, което ви ядосва и досажда днес, само ще донесе усмивка утре.

Седмицата е благоприятна за решаване на битови и семейни проблеми. Може да получите неочаквани оферти, но не бързайте да казвате „да“. Отново ще трябва да търсите баланс между работата и семейството.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни –1, 2, 7

Лъв – Графикът ви ще стане малко по-стресиращ, много неща ще останат недовършени, така че ще трябва да ограничите броя им, както и броя на хората, на които сте решили да помогнете.

Ще ви безпокоят радостни и не толкова добри обстоятелства. Може би ще се стремите към онова, за което сте мечтали и ще решите да се отървете от ненужното. Може да имате общи дела с приятели, да ги включите в изпълнението на своите идеи.

Това е времето на разгара на емоциите, засилването на чувствеността. Ако връзката с партньора досега е била платонична по своята същност, тогава влизането на Венера в VIII дом на хороскопа ви може да ви тласне към по-близки отношения.

Най-важният урок, който ще научи всяка зодия през февруари

Благоприятни дни – 1, 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Дева – Анализирайте внимателно събитията въз основа на житейския опит и логиката. Не бъдете водени от чуждо мнение. Опитайте се да се въздържате от открита критика на приятели и колеги. Бъдете внимателни в своите изказвания, за да избегнете конфликти.

В отношенията с противоположния пол, в семейните отношения са възможни определени трудности. Венера ви принуждава да се справите с вашите несъзнавани страхове и блокажи.

Започва да се очертава нещо ново на хоризонта, което ви обещава истински успех и подобрение във финансовото ви състояние.

Благоприятни дни – 3, 4, 7

Бъдете внимателни – 5, 6                                                   

Везни – През целия март (не само тази седмица) ще сте толкова заети, че понякога забравяте да дишате. Продължавате все още да се въртите на пода, след като купонът отдавна е приключил.

Вие сте в състояние на извънредна емоционална ситуация. Всеки иска нещо от вас: повече работа, повече внимание, повече секс. Можете да се уморите да решавате проблемите на други хора и безкрайните им искания. Оставете сили за своите.

Не бива да правите нещо насила – все едно няма да се получи, по-добре не се захващайте, ако не искате да го правите.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни –1, 2, 7

Скорпион – Скорпионите с кариерни амбиции сега трябва да се осмелят да се впуснат в проект, който преди е бил твърде голям за тях. Предстои ви трудна работа, но усилията ви ще бъдат богато възнаградени.

Всичко ще бъде наред. Не трябва да демонстрирате превъзходство пред колегите си.

Венера в дома на любовта прави настоящите обстоятелства благоприятни за търсене на удоволствия - ваканция, социални събития, флиртове, хобита и авантюри. Само така можете да внесете повече романтика в ежедневието и в живота си.

Благоприятни дни – 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Стрелец – Седмицата обещава да донесе положителни тенденции в много случаи. Като цяло животът е в разгара си. Засега обаче вашите планове и намерения е най-добре да се пазят в тайна, ако се интересувате от тяхното изпълнение.

Възможно е да ви се наложи да устоите на атаките на недоброжелатели. В средата на седмицата ще бъде пълно със срещи, разговори, преговори и безкрайни задачи. Препоръчително е да не плувате срещу течението, а да хванете и използвате порива на прииждащата вълна.

Преминаването на Венера през IV дом на хороскопа ви носи хармония и спокойствие в дома, семейството.

Благоприятни дни – 1, 2

Бъдете внимателни – 5, 6

Козирог – Ще изпитате увеличаване на смелостта, решителността, личната активност и инициативността. Повишеното чувство на самочувствие при вземане на решения може да ви накара да предприемете неконструктивни действия или необмислени инвестиции.

Събитията на работното място ще бъдат доста непредсказуеми.

Не са изключени изненади. Каквото и да правите обаче, не забравяйте за любимия човек, той ще ви вдъхновява и зарадва с нещо. През уикенда уговорете среща със стари приятели и се отпуснете в добра компания.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 1, 2, 7

Водолей – Веднага щом нещо се задейства, следващият проект вече ви хрумва. В началото на март имате попътен вятър от щастливата планета Юпитер.

Той ви носи спокойствие през целия месец. Харесва ви, когато всички неща отиват на своето място и остават там. Тази седмица ще ви трябват качества като предвидливост и незабавно вземане на решения.

Венера във вашия втори дом може да ви тласка към скъпи придобивки и по-луксозни стоки. Възможни са също допълнителни доходи, бонус, печалба.

Благоприятни дни – 1, 2, 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4

Риби – Преминавайки през вашия знак, Венера увеличава способността ви да привличате вниманието на околните през този период. Това е неоспорим факт, но не означава, че всички около вас ще паднат в краката ви, все пак ще привличате интерес и внимание.

Възползвайте се от този благоприятен период, за да подобрите външния си вид. От 4 март Марс ще транзитира през сектора на дома.

Често в къщата по това време започва ремонт, възстановяване, пренареждане, т.е. от човек се изискват физически усилия.

Семейството ще изисква много грижи, родителите ви или някой от членовете на семейството може да се нуждае от вашата помощ, грижи или внимание, но може и да е обратното.

Благоприятни дни – 3, 4, 7                                                  

Бъдете внимателни – 5, 6