Февруари вече настъпи и е време да разберем какво да очакват различните зодиакални знаци от този месец? Ето я прогнозата за звездите на dama.bg!
Oвен
Ще бъдете силно ангажирани с работа и е много вероятно да предприемете сериозни стъпки за разрастване на бизнеса си или за изкачването ви по-нагоре по професионалната стълбица.

При всички случаи ще ви остава малко време за развлечение, за това е възможно близките ви хора да страдат от липса на внимание. Поради тази причина е добре да се постараете да си отделите време и за разпускане.
С каквото и да се сблъсквате, ще знаете към кого да се обърнете за въпросът да бъде максимално ефективно решен.

Телец
Много Е вероятно да ви се наложи да общувате с хора от чужди държави или да предприемете далечни пътувания.
Възможни са също така емоционални залитания и склонност към драми в личния живот, които ще успявате да преодолявате благодарение на трезвата си преценка.
Месецът е подходящ да промените статуса си в обществото. Някои от вас ще сключат брак, други ще започнат нова престижна работа, а трети ще стартират нови образователни семинари или курсове.

Близнаци
Внимавайте да не се скарате с някой ваш близък приятел през месеца. Много е вероятно да ви изникват различия в мненията със заобикалящите, но въпреки това е добре да се стараете да сте толерантни към другите.
В любовта ще имате късмет и партньорството ви ще процъфтява. Много вероятно е да задълбочите отношенията си с любимия.
При всички случаи ще се събуди авантюристичния ви дух през месеца и не е изключено да поемете към непознати и екзотични дестинации, за да разпуснете там.

Рак
Ще имате късмет с работата и инвестициите през месеца. Много вероятно е да имате промяна в обкръжението: при колегите, съседите, както и да влагате много емоции в общуването си с другите.
В любовен план е възможно да ви изникват спорове с любимия. Ако сте в сериозни отношения е възможно да водите борба за властта във връзката, която е важно да не задълбочавате в сериозен конфликт, ами да потърсите нужните компромисни варианти.

Лъв
Няма да ви се работи особено много, но все пак ще съумеете да се организирате и да отмятате важните задачи. На моменти не е изключено да имате чувството, че парите не ви стигат, но след средата на месеца ще успеете да си припечелите допълнителни средства.
При всички случаи ще сте на романтична вълна. Тези от вас, които са обвързани ще демонстрират явно чувствата си към партньора си, ще се грижат за него и ще го глезят.
Ако сте свободни е възможно този месец не само да витаете в облаците, но и да предприемете по-решителни стъпки да ухажвате някой ваш избраник.

Дева
Ще се впуснете в любовни авантюри и флиртове. Заетите от вас ще задълбочават отношенията си с половинката.
При всички случаи ще сте изключително емоционални. Ще приемате всеки признак за несъгласие от страна на заобикалящите на чест и достойнство и ще полагате много усилия, за да се харесате на останалите.
Ще ви се отдадат възможности за изява. Ако съумеете да се възползвате от тях, месецът ви ще бъде много успешен и ще успеете да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Везни
Не са изключени разправии с членове на семейството ви. Възможно е също така да се спуснете да реновирате жилищата си и да подмените мебелировката си. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете.
В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.
Ако сте свободни е много вероятно силно да се влюбите, а ако сте заети ще имате късмет да бъдете оценени от партньора. Някои от вас дори ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията.

Разчитайте на комуникативните си умения през месеца, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите.
Може да имате промяна в близкото обкръжение. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон.
Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията. В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

Стрелец
Не са изключени пътувания в страната и чужбина. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.
Ще сте изключително ангажирани с финансовото си състояние. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства. Възможно е да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите.

Козирог
Ще се чувствате много добре на работното си място. Ще успеете да подобрите финансовите си постъпления и да направите значителен напредък в дейността си.
Ще сте доста комуникативни и общителни и е възможно да започнете нови и интересни приятелства. При всички случаи ще имате много успешен месец и ще срещнете признание.

Водолей
Възможно е започването на нова интимна връзка. При заетите ще има значително подобрение в комуникацията с партньора.
С каквото и да мислите да се захванете през периода, ще имате късмет да го довършите. Възможно е да ви хрумнат добри идеи за професионално развитие, които да започнете да прилагате на практика. Не са изключени големи инвестиции или реализирането на сериозни проекти.

Риби
Очакват се възходи и спадове в любовната сфера. Не е изключено дори и да се замислите за раздяла, ако сте в сериозно партньорство, но е добре да не прибързвате в тази посока, за да не съжалявате в последствие.
Освен това месецът ви ще е пълен с интелектуални предизвикателства. Много е вероятно да се отдадете на нова интересна дисциплина или наука, както и да задълбочите знанията си в област, която силно ви вълнува.
През месеца може да ви се наложи да се грижите за някой близък. Не е изключено да имате много ангажименти покрай дома или роднините си.