Словесната престрелка между Мегз и Мартин Карбовски ще се пренесе в съда. БЛИЦ припомня, че по думите на дизайнерката Карбовски я е изнудвал за секс. Мегз обаче не спря до тук и заяви, че Николета Лозанова Михаела Тодорова и други плеймейтки, които са му гостували, „са му се от плащали с духане, за да са в ефир“.

Малко по-късно след като обяви това публично, Миглена Каканашева сподели скандални чатове 18+ с журналиста. 

Мартин Карбовски запази мълчание до днес, когато обяви на личната си страница във Facebook, че смята да съди Мегз. Той изкъкна, че делото ще бъде лесно и скучно, тъй като "у нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак". Реакцията на Мегз бе светкавична.  

"И ти си осъждан и то два пъти - така, че битката ще бъде лесна за двама ни. А колкото до делата - аз също подготвям такова - но не сама - много момичета се свързаха с мен, за да се оплачат от същото отношение. Моето ще е групово. И в комуникацията ни обсъждаме редица проекти за период от 2 месеца - дали аз си въобразявам или ти умишлено си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда", написа тя в коментар под публикацията на Карбовски.