Топ дизайнерката Мегз отново е на био вълна. Каканашева изненада феновете си като сподели, че сваля перуките и екстеншъните. За учудване на всички нейната собствена коса е пораснала много от престоя ѝ в къщата на Биг Брадър и амбициозното миньонче изглежда много добре без изкуствени добавки, пише Хот Арена.

Злите езици шушукат, че красавицата е дала маса пари, за да порасне косата ѝ, защото от стреса и прекаленото третиране - тя не е искала да расте.

Мегз се е допитала до специалисти в Германия, където са й приготвили специален серум за растеж на косата и разликата е изумителна. Говори се, че разработването на този серум е струвало на Каканашева 15 хиляди евро. 

Това е доста скъпо удоволствие, но е факт, че няма и помен от изтощената и накъсана коса, която видяхме на екран, когато Биг Брадър наказа  Каканашева да ходи без грим и екстеншъни. 

Други пък шушукат, че разхубавяването на дизайнерката се дължи на това, че е щастлива и влюбена. Самата Мегз вече все по-малко мълчи по темата и сподели пред известен вестник, че никога не е била по-щастлива и вече е готова да стане майка. 

Втората приумица на красавицата е, че тя ще замени луксозния си джип Мерцедес с колело, защото иска да дава добър пример на последователите си. Мнозина се съмняват, че Мегз ще се откаже от този лукс, за да подкара обикновено колело, но както всички знаем при нея няма невъзможни неща и като нищо ще захвърли тузарското возило.