Бившата риалити звезда, станала популярна от Биг Брадър - Зейнеб Маджурова пусна кадри от ваканцията си в Гърция. Показа се в ежедневна дреха, с която посреща жегите в южната ни съседка. А именно в туника от бял плат с избродирани по нея едри черни елементи.

Почитателите на Зейнеб харесаха своята любимка. Но лорда като един голям експерт и разбирач изказа своето мнение и я критикува.Минчев казва, че познава Зейнеб и тя не е момиче само за двата контрастни цвята. Нейната душа е нежна досущ като прецъфтяло глухарче и много цветна като всичките цветове на дъгата.

Туниката, която е облякла може да е препратка към Ориента, но този тоалет много повече би подхождал на по-зряла и по улегнала жена. А шарките по него му идват в повече и навяват модна скука.

Освен това лорда не одобрява и прекалено миниатюрната чантичка на Маджурова, която тя стиска в ръка и е в разрез с внушителния сукман. Не само това той има забележка и за сандалите на Зизу, които са много модерни това лято. И казва, че те може и да са в комплект с облеклото, но й препоръчва да ги държи по-далеч от тоалета.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук