Бизнесменът Николай Динков разспуска със семейството си за коледните и новогодишни празници на остров Мавриций, в един от най-добрите хотели в Индийския океан - One & Only Le Saint Geran. Фамилия Динкови се наслаждават на супер луксозна почивка на полуострова Belle Mare, където той позира с бутилка скъпо шампанско в ръка.

Мавриций е най-предпочитаното място от Холивудските звезди, а у нас едва ли има много хора, които могат да си позволят почивка именно там! Благодарение обаче, на грандиозната си печалба от тотото, която възлиза на над 7 милиона лева, Николай Динков е един от хората, които имат щастието да се докоснат до това приказно място.„Няма рецепта за щастие. Като има пари, всичко е възможно. Тайната е късметът”, убеден е щастливецът. Николай живее със семейството си в имение на хълма на кв. „Баларбаши” над Благоевград. Той и семейството му притежават и огромна къща в Гърция, където се наслаждават на невероятно красива и модерна яхта за около 1 000 000 евро, която се управлява лично от него, след като изкара курсове за капитан, разказва сайтът pirinsko.com.
През пролетта на миналата година, милионерът плати и 400 000 евро за брониран автомобил. Нека да си харчи парите със здраве и да продължава да играе, може пък късмета да му се усмихне отново!