Любовните искри между чорбаджийката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и сиромахът-автомонтьор Краси Джунов запалиха огън във „Фермата: Нов свят“.

След седмица, в която като истински Ромео и Жулиета се вижда-ха само през прозорчето на триметровата стена между двете стопанства, те се опитаха да надхитрят екипа на риалитито с повод за среща.

Хубавицата и зажаднелия за секс емигрант в Испания получиха разрешение да изведат животните на паша. Веднъж събрали стадата си, закачките между тях заваляха като из ведро.

„Ела тук с овцете, да си ги разхождаме като кучето в парка! Спокойно, кравите не хапят, само ритат!“, каза Джунов и й поднесе букет с полски цветя.

Кавалерските маниери продължиха със сваляне на тениската, върху която Паулина седна насред полето.

„Ти няма ли да свалиш нещо, за да седна и аз?“, пошегува се Краси и заяви, че Паулина му дължи масаж. „Тази сутрин ме болеше врата от толкова гледане вчера. Ковях по покрива нещо и ви видях как се къпете. То не беше навеждане, опасни пози. Скоро ще копая дупка в оградата!“, призна автомонтьорът.

„Ако не си ти, няма да се сещам за някои нужди и съм си спокойна, но като се отвори прозореца към вашата ферма, ставам нервна“, отвърна на симпатиите му Ванегас.

Паулина влезе в риалитито със заявката, че е вечният студент и се издържа от „задоволителния си сексуален живот“. Пред съотборниците си чорбаджии тя е осбъждала приятеля си, мастит вносител на ядки с арабски произход.

Фактът, че е обвързана в реалния живот, не й попречи да флиртува с Джунов от самото начало. Мачото от отбора на сиромасите пък скочи в битката за 100 000 лв с признанието, че е скъсал с гаджето си порно звезда, за да има свобода във „Фермата“.

„Ти не си някоя затворена, нежно казано, имаш мръснишка физиономия, в най-добрия смисъл“, каза й Джунов и на прощаване двамата се отправиха към стопанствата си хванати за ръце.