Тази вечер „Вечерното шоу на Азис” по TV2 стартира с първо специално късно издание. Предаванията, които до този момент бяха излъчвани в неделя, се изместват в петък от 23:00 часа. Петъчните нощни издания на шоуто ще се отличават с подчертано еротичен привкус и с още по-голяма освободеност относно темите, които водещият дискутира със своите гости.
Първи гост в специалното издание тази вечер ще бъде попфолк изпълнителката Анелия. Свещи, приглушена светлина и романтичен бекграунд разчупват интериора на студиото в петъчното издание. Анелия влиза при своя домакин като ангел, облечена нетипично за фолк певиците - с покрита гръд, смирена и естествена. „Понякога ми пречи тази индивидуалност”, споделя тя още в началото на разговора.

На въпроса на Васко дали съзнателно се придържа към имиджа на непокварена, Анелия отговаря, че просто е себе си и ако играе друга роля, ще е смешна. Според нея за да е успешен един изпълнител, не е задължително да бъде на всяка цена аморален и скандален. „Човек ако иска, винаги може да опетни името си, мен може би и жълтата преса ме обича”, коментира тя публичните образи на известните у нас. „Звезди в България няма, има популярни хора”, категорична е Анелия.

До този момент изпълнителката на „Погледни ме в очите” не е почувствала, че има нужда да се снима гола и ако реши - обещава да е много премерено. „Ще го направя така че мъжете да поискат да ме погалят, а не да ме сграбчат”, допълва тя.

На записа на „Вечерното шоу на Азис” Анелия не пожела да коментира отношенията с бившия си съпруг Коко Динев. „Гледал ме е като принцеса и винаги мога да разчитам на него”, лаконично вметна попфолк певицата.

Оказва се, че вечер красивата българка си ляга до своята дъщеря Ивон. Анелия не отговори и на въпроса на Азис дали е влюбена в момента. „За мен е важно, когато имам някаква емоция, да мога да я споделя с майка си или със сестра се. Напоследък не мога да плача, а понякога ми се иска и имам нужда”, ще изповяда тя пред Василка тази вечер.

На въпроса дали харесва по-груб или нежен секс, Анелия отговаря: „Зависи от ситуацията, всичко е много идивидуално. Но аз съм егоист в секса”.

Певицата не се вглъбява над размисли за враговете си, имала е моменти, в които е хранила негативи към определена личност, но гледа философски на подобни неща. „Много рядко правя компромиси със себе си, обичам да контролирам всичко, което се случва около мен и може би това плаши мъжете”, откровено споделя една от най-големите попфолк изпълнителки у нас. /БЛИЦ